Monday, July 20

Scrapping Aiman..........

Scrapbooking at WiddlyTinks.com

Photo Albums at WiddlyTinks.com

Scrapbooking at WiddlyTinks.com


Sunday, July 19

Xtiviti Aiman d'kala malam


Saturday, July 18

Ibu...nak drive jugak!!!!!!

Balik dr LCCT perut terasa laparnya. Hubby kata nak mkn KFC...huhuhu ok jugak tuh. aku pun dah lama tak makan kfc..asik bedal Mc'd ajer..aku tak turun hubby ajer pegi take away senang..aku dengan aiman tunggu dalam kereta ajer..masa nilah aiman dia cam nak drive kereta...aiman..aiman...

Hati Resah

Sampai sahaja di LCCT aku jadi resah...fikiran aku hanya memikirkan H1N1...aku risaukan aiman. aku pandang kiri kanan...aku lagi bertambah risau tidak ada sorang pun yang membawa baby.....arggghhhhhh.....Ya Allah semoga tiada apa2 yang tak elok berlaku sepanjang kami berada di situ..jauhilah apa2 yang tidak elok terutamanya H1N1....itulah doa aku...

Seronoknya Cuti

Arrrrggghhh seronoknya ari ni dapat berehat di rumah....boleh main-main dengan aiman. Hubby lak dia gi keje ari ni kalau tak lagilah seronok duduk bertiga kat rumah..Pagi2 lagi aku dah bangun..Aku terus kemas rumah sidai kain dan.........masak utk tengahari..wow awal btl aku ari nih masak..hari ni kakak ipar aku dr taiping nak datang...thats why ler aku bgn awal heheheh..Ari ni we all nak ke LCCT hantar kakak ipr. Diaorg nak ke Sarawak...emmm bestnyer...my SIL dpt further study UNIMAS...Aku hrp my SIL blajar rajin2 jgn sia2kan peluang yg ada...

Wednesday, July 15

Aiman 6 Bulan


Masa ni Aiman tengah main atas tilam...aku ngan hubby sibuk amik pic aiman...

Geram Tgk Peha


Perangai aku suka geget peha aiman yang montok nih,,,,,,,,,

Aiman Meniarap

Lama sungguh aku tak update blog nih....biasalah busy dengan hal2 rumahtangga huahuahua....mlm sibuk main dengan aiman lagi2 aiman dah besar nak kan perhatian dr abah ngan ibu dia....Aiman mula meniarap masa umur dia 4 bulan...masa mula aiman meniarap kesian aku tengok dia..tgn xlepas..tp org tua cakap jgn tolong masa baby nak meniarap sbb nanti bila dah bsr nak buat keje asik nak mintak tolong orang...tapi tak tahulah sejauh mana kebenarannya...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette