Wednesday, January 23

#WW ~ Bila Kek Matching Dengan Baju ..... Erkkkkkk



Tuesday, January 22

Komunikasi Antara Cikgu dan Ibubapa

Komunikasi antara cikgu dan ibubapa adalah sangat penting bagi aku. Kalau tidak macam mana kita nak tahu perkembangan anak kita kan. So bagi aku selalulah bertanya dan berbual dengan cikgu anak kita. Ramah mesra tu tak salah. Hubungan yang baik antara kita dan cikgu memudahkan segala urusan.

Bila Aiman di sekolah baru ni
Aku puji dengan sistem CIC yang sistematik bagi aku
sebagai ibubapa aku suka dengan sistem yang sebegini
untuk tahu perkembangan anak kita
senang sahaja hanya dengan login di websitenya
mudahkan. klau nak tahu dengan lebih kenalah berjumpa dengan cikgunya


satu lagi yang aku suka dengan adanya 


senang untuk kita tahu apa-apa pasal anak kita. terutamanya untuk kerja-kerja sekolah yang harus dibuat
maklumlah anak aku lelaki selalu ngelat hihihi


selama 3 minggu sekolah inilah homeworknya
tengok tarikh semalam 20 page harus disiapkan hihihi
jenuh ibu ngan abah suruh siapkan
biasalah boy kejap-kejap ada jer benda lain yang nak dibuatnya
akhirnya siap juga
pukul 9.30 malam dah boleh tido 



ibu pun senang hati bila homework dah siap
selagi tak siap tak boleh tido hahahhaha




Monday, January 21

Giant Tortoise



When We Learn To Love ..... Science

i am teach aiman with a lot more closer..
what is science
therefore i bought him this a DVD
the name is..
















his very enjoying the movie

to a lot more closer we bring aiman to watch this
science show...
liquid nitrogen experiment
kebabommmm
volcanoes erupt













Tuesday, January 15

Masa Untuk Ditunaikan

tiba masanya untuk aku tunaikan
jumlah yang sedia ada itu
gara-gara nak beli sesuatu
hari-hari tengok dah naik sasau
hari-hari tanya encik somi
color apa yang lawa

tungu punya tunggu....



bolehlah aku buat tambah-tambah untuk dapatkan apa yang aku nak
atau pun aku bersabar sikit
sebab BE tengah running 

















lama-lama sikit melekat kat KM yer....

Friday, January 11

Back To School

selamat datang tahun 2013
pejam celik dah masuk tahun baru
this year Aiman 5 tahun
and we decided to move him in a new pre school
survey punya survey so kami pilih yang ini




bila dah puas survey 
dengan rela hati pergi register lah mak paknya untuk si anak

 

kami juga tengok satu persatu modul CIC ni
bagi aku OK.. 
CIC ni tak de exam dia guna sistem band 
so nanti kita tengok Aiman macam mana
how the result??????
cuma satu yang kurang puas hati
CIC ni kat shop lot
so environment tuh agak terhad sikitlah
no playground
tapi nak buat camaner kan..
main jelah kat dalam tuh 
so sepanjang sesi ni Alhamdulillah semuanya berjalan dengan baik
Aiman nampaknya hepi untuk ke skul baru
new environment for him


 atas  ready go to school!
bawah tu sesi pemilihan kasut

ni pulak aksi bila balik dari skul

 
 




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette