Sunday, April 26

Pertama Kalinyer


Buat pertama kalinyer aku nak ucapkan terima kasih bebanyak kat best friend aku yg sorang nih ida a.k.a mak bu....Inilah org yg ajar aku utk buat blog ni. Macam-macam dia ajar aku...Ida ko memang best ler....ni gambar aku dgn ida masa program apresiasi kraf...

4 comments:

@_da said...

Good Job... Pandai ko create gambo tu.. ada sorg muka org tembam tudung merah.. hehehhe.. teruskan usaha tau... :)

rizal said...

akunoiz? tak nak tukar aku noks ker? lol

wah baguih arrr.. cun dah blog ni. Lepas nii jgn lupa rerajin tambah post dan rerajin lawat blog lain pulak.. huhu.. kang jadik pekasam pulak.. kui kui kui..

selamat berblogging!

rizal said...

Chop! nak mintak royalti sebab bergambar dengan produk rotan. lol

n@@r said...

ni sumer berkat cikgu2 sekalian heheheh.....nanti ajar apa2 yg terbaru ek..hah apa royalti k nanti amik cek kat fadil ok huhuhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette