Saturday, July 18

Seronoknya Cuti

Arrrrggghhh seronoknya ari ni dapat berehat di rumah....boleh main-main dengan aiman. Hubby lak dia gi keje ari ni kalau tak lagilah seronok duduk bertiga kat rumah..Pagi2 lagi aku dah bangun..Aku terus kemas rumah sidai kain dan.........masak utk tengahari..wow awal btl aku ari nih masak..hari ni kakak ipar aku dr taiping nak datang...thats why ler aku bgn awal heheheh..Ari ni we all nak ke LCCT hantar kakak ipr. Diaorg nak ke Sarawak...emmm bestnyer...my SIL dpt further study UNIMAS...Aku hrp my SIL blajar rajin2 jgn sia2kan peluang yg ada...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette