Wednesday, July 15

Aiman Meniarap

Lama sungguh aku tak update blog nih....biasalah busy dengan hal2 rumahtangga huahuahua....mlm sibuk main dengan aiman lagi2 aiman dah besar nak kan perhatian dr abah ngan ibu dia....Aiman mula meniarap masa umur dia 4 bulan...masa mula aiman meniarap kesian aku tengok dia..tgn xlepas..tp org tua cakap jgn tolong masa baby nak meniarap sbb nanti bila dah bsr nak buat keje asik nak mintak tolong orang...tapi tak tahulah sejauh mana kebenarannya...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette