Friday, January 11

Back To School

selamat datang tahun 2013
pejam celik dah masuk tahun baru
this year Aiman 5 tahun
and we decided to move him in a new pre school
survey punya survey so kami pilih yang ini




bila dah puas survey 
dengan rela hati pergi register lah mak paknya untuk si anak

 

kami juga tengok satu persatu modul CIC ni
bagi aku OK.. 
CIC ni tak de exam dia guna sistem band 
so nanti kita tengok Aiman macam mana
how the result??????
cuma satu yang kurang puas hati
CIC ni kat shop lot
so environment tuh agak terhad sikitlah
no playground
tapi nak buat camaner kan..
main jelah kat dalam tuh 
so sepanjang sesi ni Alhamdulillah semuanya berjalan dengan baik
Aiman nampaknya hepi untuk ke skul baru
new environment for him


 atas  ready go to school!
bawah tu sesi pemilihan kasut

ni pulak aksi bila balik dari skul

 
 




3 comments:

NinaAz said...

Bestnya ank dah besar. Kawan sy y sm umur skg anak dah masuk stndrd 1. Sy pulak baru jea kawin. Hukhuk. Rezeki dia kan.

azieazah said...

Skul kat mana pun takpa. Aiman Tak Kisah...!

Asal ada kawan baru, dapat cikgu baik, teratur dan selamat. Kita nak pegi keja pun senang hati.

Ween said...

wah,,besemangat btul nampak di skoll baru..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette