Friday, August 21

kete baru aiman

Aiman sekarang dah 8 bulan usianya...so aku n hubby decided untuk buy a new walker for him...aku sebenarnya berbelah bagi nak bli walker nih. Berdasarkan kepada pembacaan yang ramainya kurang setuju dengan penggunaan walker. emmm ada keburukan dan bahayanya....takut baby injured, baby tak ikut step betul, macam-macam lagi la...akhirnya aku n hubby beli jugak untuk aiman. Aku rasa design yang aku n hubby pilih ni selamat untuk aiman. Lebih-lebih lagi beli buatan malaysia hehehehe....dah ada walker ni senang ler sikit. Takde ler aiman asik nak berdokong ajer. Aku boleh buat keje umah sambil tengok-tengok aiman. Bila dah duduk dalam walker ni kena jaga-jaga takut aiman suka tarik-tarik benda yang tergantung dan senang dicapai.

Inilah walker aiman....aku suka designnyer yg simple tapi menarik dan colornya yang ceria


Aiman nampaknya begitu suka naik atas walker ni..Risau juga aku kalau dia tak mau naik ...sebab dah beli..tak ke haru huhuhuu...


gaya aiman bila berada dalam walker barunyer






5 comments:

isya said...

wah colourful.. brp hg mcm ni?
dulu isya tak beli walker, company bg adiah, rosak plak sekrg, takleh nak bt turun temurun utk adik iffah.. hehe

mummymaria said...

bestnya aiman dpt kete...
pasni leh la bwk danial ronda2...hihih..

mummymaria said...

danial lk turun temurun dr kakak dia jer...local brand gk...tp tk naik sgt..dia lg sker push walker..

noor said...

isya..noor bli sbb ada offer dlm 200++...ni pakai untuk turun temurun ehheheeh

noor said...

mummy...
heheheheh bleh jalan2 ek...memang noor pun pakai turun menurun ler nih hehehehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette