Friday, August 7

..Visit my best fren...

Sabtu (1.8.09) aku, hubby dan aiman melawat my best fren ida @ PUSRAWI.....sian ida dah lama dia warded kat sana..apa pun aku sentiasa mendoakan kesihatan dia n her baby....tak sabar sungguh rasanya nak jumpa baby ida. Sesampai sahaja di pusrawi kami bertiga dicek dahulu for H1N1...siap diberi tag lagi huhuhuhuu. Kami bertiga terus ke wad as-saadah untuk jumpa dengan ida...jeng jeng mama ida. Ida ada tetamu rupanya oh tetamu itu amat aku kenal student ida sendiri. Ida terkezut sebab aiman ada sekali..suprise untuk ida..eh uncle ajoy pon ada ler tgh buat apa tu....khusuknya mengadap lappy..Oooo..oooo..tgh khusuk main SIMS rupanya hehehehe...ida nampak sihat dan wajahnya begitu ceria sekali..syukur alhamdulillah...


Aiman dengan untie ida...muka br bgn tido..


risau gak aiman lompat-lompat atas perut ida..pasalnya dia ni suka melompat sekarang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette