Thursday, April 14

holiday island

Wah dah seminggu tak menghapdet blog. Sesawang dah naik sawang nampaknya. Balik dari bercuti biasalah keje menunggu. Yang dulu harus didulukan betul tak. Cam biasa awal bulan aku kena siapkan report. Kebetulan aku lak bercuti awal bulan hari tuh.

Destinasi kali ni kami pilih Langkawi Island. Dah lama kami tak ke sana hampir 6 - 7 tahun ada kot. Stay kat sana 3 hari 3 malam cukuplah tuk jalan-jalan dengan merembat apa yang patut untuk di bawa balik.


masa pergi flight pulak delay. letih menunggu penantian memang satu penyiksaan huhuhu...Aiman lak tak mau duduk diam asik nak tawaf ajer..naik kejang kaki aku ngan cik somi bawak pusing


nak tunjuk buat 1..2...3.. cam kat baju dia



baca buku versi dia sendiri...macam-macam bunyi ada..

12 comments:

sha a.s said...

sis, Sha pn da lama gak x g Lgkwi..ade la dlm 3 tahun...

dwaty said...

i jeles tau... bila la boleh gi langkawi...

Kakzakie said...

Aiman dah bertamabah cerdik. Budak usia begini kalau diam tak tawaf bererti dia kurang sihat atau kurang cerdas.

Kena tunggu besar sikit dah faham kita kata diam masa itu baru relex sikit.... Diamnya pun tak lama kena ingat tu.....:)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

rindu kat noor juga....

biasa la budak2 mcm tu la...bukan boleh tunggu lama2 sikit...naik busan la dibuatnya...

ainnoraini said...

pergi bersuka ria rupenye..patut la sunyi sepi jer...

mesti seronokkan..

ade coklat utk kak ain tak... noor kusayang...

norh said...

banyak borong? he he

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Owh..p bercuti ye..patutlah lama menyepi.. ;)

Bestnye bercuti kat Langkawi..kita dh lama x p sana..last pon time study dulu..dh lbh 10thn yg lalu..huhu..Rindunye..

Yasminhamid said...

bestnya langkawi... dah lama sanagt tak ke sana... banyak ker shopping?

MummyEcha said...

wah...bestnyer..sangat2 jeles hehehehe...saya dah lama x jejak kaki kat sana...x tahu la bila bleh g sana huhuhuu....

Khamiza-Khalisha said...

wah sronoknyer cuti2 langkawi, berapa kos semua eh, tinggal hotel mana ritu?tringin nak pegi dah berapa taun tak pegi, walau pun p.lankawi dengan penang dekat jer,,,ehehhe



P/s :thanx sudi komen ngan lawat blog..

east said...

nor,jalan2 lari2 xpe..ok pe..dr dia ngamuk nunggukan??

whitecappuccino said...

gi langkawi rupanya ya..banyakng rembat barang ke noor??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette