Wednesday, November 16

Upgrade lagi!!!!!

Perihal cik somi aku yang tak habis-habis lagi mengupgrade kereta kuasa kudanya. Dari satu bab ke satu bab. Emmmm lelakikan sinonim dengan kereta..layan jerlah.


Dahulunya kete ni terbiar ajer kat luar rumah. Kesian panas hujan panas hujan naik nak mereput bodynya. Memang jarang sangat-sangat bawak kete ni. Aku lebih selesa naik kereta aku kalau nak ke mana-mana.Lama usia kereta ni 15 tahun dah umurnya.

Tapikan perasaan dari tak baper nak drive kete ni, hati aku sekarang dah mula jatuh cinta. Sejak dua menjak cik somi aku dah makeover rasa cam best lak bawak huhuhuhu...Aku suka sebab laju dan pickup dia memang best. Rasa cam kete aku pun nak tukar enjin turbo jugak. Ada bajetkah ??????

Dari bab tukar sport rim, tinted cermin, tukar carpet kat dalam, tukar enjin, aku ingat dah selesai. Rupanya ada lagi satu bab. Semalam apa yang cik somi order dah pun sampai. Dia punya senyum sampai kat telinga.


seat Avazanto

Aihhh tiba-tiba jer nak tukar kusyen kete. Dengan selamba cik somi aku jawab. Banyak lagi bab nak buat sunroof, nak cat, nak bla..bla..bla...huh sabor jerlah mak!!!

3 comments:

.: iEyLa :. said...

huhu..bnyk tul nak modified nih..hihi

Yasminhamid said...

huih ngancam tu.....

MaMa CyDa said...

huhuh org laki mmg camtuh. tuh pasal aku skang nih jd menteri kewangan. kot tak, mmg dah lama dah laki aku mod sana sini.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette