Tuesday, June 26

Rumahku Tiada Berbunga

siapa yang tidak suka akan BUNGA
tak kiralah ianya hidup atau hiasan plastik sahaja
Wanita dan bunga adalah sinonim
hati mana-mana wanita pasti terpaut dengan keindahan dan kecantikan sesuatu bunga itu
dari bentuk, warna , baunya memang menawan hati meruntun jiwa
aku salah seorang peminat bunga
tak kira yang hidup atau bunga plastik
tapi rumah aku satu bunga pun tak ada
kata orang rumah kalau tak berbunga
tiada serinya huhuhuhuhu!!!!
bunga hiasan aku sukakan yang simple sahaja
nak jimat kos punya pasal
beli dan gubah sendiri
ntah apa yang jadi pun aku tak tahulah
malu kat orang yang pandai gubah-gubah ni
percubaan pertama aku beli bunga biasa
dan cuba gubah ikut citarasa aku

apa yang aku buat dia pun nak buat juga..
sponge terpaksa dikerat untuk dia
cocoklah ikut suka kamuuuuu



marah bila aku nak cabut apa yang dia dah susun... erkkk camaner aku nak gubah 


dan....... untuk gubahan aku yang simple sempoii!!!!



kat mana nak letak nih.....??????


5 comments:

Kakzakie said...

Dah cantik macam tu tak tahu nak mana ke Noor? Meh sini bagi kat rumah kakak. Cantiklah combination purple/putih:)

Aiman punya mana? hihi..

@e_da said...

fuh lawo la ibu... berbaloi kita g kedai tu... ehhehe

Noorizal Ramly said...

Hahaha, sentuhan tangan emas.. Hehehe.

Patutla bersemangat dok chiter tang bunga, rupanya ada PIC dia (Partner In Crime) sekali dok pi terjah kedai bunga yer. Hehe

Tapi yang last tu cun jugak, Simpel tapi menarik : )

Ween said...

cun la..rumah kita pun xde bunga,,tolong gubahkan utk kita 1..hehehehe....

Nurul Husna Mohd Hassan said...

cantik la purple putih tu, simple je :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette