Friday, June 1

Test Drive Di Litar

Aiman selalu cakap suruh kami belikan
kereta atau motor yang bercas batery yang selalu banyak kat pasaraya2 tu
tapi kami tak belikan pun huhuhuhu
encik somi kata bukannya nak main selalu
lama-lama dia akan boring
harga pulak boleh tahan mahal untuk satu
kebiasaannya Aiman drive dalam pasaraya jer
haaa kali ni ibu ngan abah nak tengok
camanelah agaknya dia drive on the road pulak

which side of the road to drive on...? left or right...?
heheheheh his blur... malaysia drives on the left side of the road lah!
and the traffic light ....
he knows the traffic light rules
red for stop
yellow for standby
and green for go!!
okay good!

lets go Aiman!





first one.... kuikuikui



confused traffic light no color... action jer tuh!!!







6 comments:

@e_da said...

wah bestnya kat mana ni aiman?

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

bajar mandu ke?
igt lg skolah rendah dlu siap ada test lg antara skolah, anjuran esso psl keselamatan murid di jlnraya.. hehe, yeye mcm duk di jlnraya.. =)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

seatbelt & helmet mana? nak kena saman ni. hihi

Nazayiena said...

Bestnya Aiman boleh bawa moto kat atas jln raya.....

MamaEma said...

kat mana ni..seronoknya..

Yasminhamid said...

Syoknya...kat ner tu?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette