Thursday, August 9

Si Matahari Yang Comel

lama blog Kantan Merah sunyi sepi
lama juga tak story pasal hero kecik aku Aiman

aktiviti yang dia suka buat sekarang... MELUKIS
yang aku perhatikan dia suka lukis
apa yang ada di persekitaran dan sekeliling dia
nak kata cantik sangat tu ...tak tahulah aku
sebab aku tak tahu nak menilai hasil seni seorang kanak-kanak
tiada pengalaman...
dan baru nilah sorang anak aku pun
yang berusia 3 tahun 7 bulan
tapi sebagai ibunya aku dah suka sangat bila tengok
dia lukis dan luahkan dalam lukisan
mengikut imiginasi!
biarpun ianya hanya lakaran dan contengan... aku sangat-sangat suka weeeeeee







kenapa yang ini besar.... jawab Aiman ini ibu dia.. oh hohohohohho!!!!!

10 comments:

Kakzakie said...

Aiman sangat cute. The way he answer pun buat mama terlopong kan. Bijak:)

Nazayiena said...

Wah pandainya Aiman lukis matahari....

~umi~ said...

Salam.
Panndaii aiman ;)
Hehe..mmg pun kan..hasil kerja anak kita, biar x cantik di mata org, sgt cantik di mata kita...
Bole buat kita bangga sampai bergenang air mata..hehe ;p

Afasz said...

pandai nye dia lukih... :D

asparaguswhite said...

kelakar lah jawapan aiman...
aiman boleh geng dengan designer kraftangan untuk 20 tahun akan dtg...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

amboi matahari ada mata dengan mulut la =)

saya pos kad raya untuk akak esok =)

MulutPayau said...

kanak2 mmng pndai berimaginasi...cantik Aiman lukis, kira sesuailah ngan umurnya....

dwaty said...

lepas ni lukis bulan plak... ada anak bulan... maksudnya esok raya... hehehe

@e_da said...

bagusla aiman dah pandai melukis.. comel je lak tu... tak sabo nak tunggu mika lak pandai melukis.. heheh takat ni menconteng je lg... hihi

Nurul Husna Mohd Hassan said...

kak, saya dah pos kad raya pagi tadi ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette