Monday, August 8

Shop Collect Redeem @ Parkson

Stamp yang aku dah kumpul untuk Parkson dah ada 17 stamps. Sayang nak guna 15 stamps untuk redeem barang yang aku nak sangat2 tuh. Sebab kalau ada bonus link hanya pakai 10 stamps sahaja. So stamps yang lain boleh guna untuk redeem barang yang lain.


Inilah barang idaman hati aku ...Koleksi dari Luminarc Vitroline aku memang tak ada lagi. Yang ada sekarang cuma Amberline dan Visions sahaja. Setiap Koleksi aku tak beli set lengkap hanya 2@3 sahaja. Aku nak beli casserole 6L dan 2L. Kalau harga biasa agak mahal.Jangan lepaskan peluang yang ada kuikuikui....

Weekend baru nih family aku datang kat rumah so pinjam Bonuslink ayah aku. emmmm teruk bebenor rupa kadnya hehehehe...lantak ler janji boleh 10 stamps ajer





2 kotak casserole 6L. Satu special tuk mak aku. Present besday dia senyum melebar sampai telinga. Malu2 nak snap gambar dia. Satu lagi untuk aku punya casserole 2L. Cukuplah untuk aku 2 biji. Casserole 6L senang nak masak bila ramai2 datang rumah.



Balik rumah cik somi tengok erkkksssss beli lagi!!!!! kan dah ada huhuhuhuhu....Aku dengan mak aku senyum jer. Itulah perempuan namanyakan.

8 comments:

whitecappuccino said...

Wah!! shopping sakan noor! masak jgn tak mask guna periuk2 ni ek!

MaMa CyDa said...

noor, aku pon tak redeem lagik. tah biler tah ... biler pk2 takot tak terpakai jek ehehheehhe ^_^

noor said...

sis> msk tuh blom tentu lagi huhuhuhuh

noor said...

dot> pakai xpakai xper janji gi beli dulu closing end of this month tkut tlps

sha a.s said...

i love casserole....sha suke kumpul...ehehe...skrg tggu yg luminarc punye smpi...blh gang la kite kak!

Ya ALya said...

wah kemain lagi.....periuk raya yer....

norh said...

mesti semangat memasak bertambah :)

@e_da said...

wah tak sabar tunggu dapur baru guna mangkuk tu.. bestnya

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette