Tuesday, October 11

Angry Birds Vs Sponge Bob

Pantang nampak handphone disuruhnya bukakan games untuk dia. Kalau bukan angry birds.. game sponge bob menjadi pilihan. 2 games ni tengah menggila menjadi perhatian dia. Game angry birds tuh dia tak berapa pandai lagi. Tapi yang sponge bob ~ teka benda yang sama.. suka sangat-sangat. Layan je laaa..
 




tak cukup dengan main game buka message juga huhuhuhuhu!!!


Kalau tak dibagi siap meraung nak jugak. Kalau kat kedai makan  tak boleh tahan jugak kalau dah meraung satu kedai orang dengar anak kita melalak. Nak tak nak ikutkan ajer lah. Jangan hempas sudah ler tak daya ibu nak beli handphone ajer sayang..

5 comments:

Kakzakie said...

Ini kalau dapat PSP tentu mata dan tangan sentiasa bekerja tak henti:)

east said...

ni ibu nak kena beli ipad ke,psp ke..(sepesen dgn adif gek,kalau aku offlinekan hpone tu maknanye adif sdg pakai)

PinKy MoMMa said...

memang lar budak budak skrg..suka nau ngan game kt HP..aih sama lar ngan hero2 kat umah ni pun..bateri habis sbb tu jer huhu

whitecappuccino said...

nampak gayanya kena beli hp utk dia main game saje..parah ibuuu!

JaSSNaNi said...

noor.. Assalamualaikum.. :)...

sama je cam haikal.. nak main game je.. asyik2 main game.. skrg ni dah install GTA kat laptop.. lagi la teruk anak nani main.. kadang2 mmg kena sorok laptop dari haikal.. ehehe.. :P

biasa la tu.. dah jemu esok dia wat tak tau je.. tunggu je.. nanti dia tak lalu nak main pun.. eheheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette