Thursday, October 13

Pecah Sana Sini Kebaaaboooom

Sekarang keadaan rumah aku tengah huru hara..bersepah jangan cakap ler. Habuk sajer dalam rumah. Rumah pulak kecik jer so faham-faham jerlah keadaannya tuh. Rumah aku sekarang under renovation. Memang tak selesa bila berada kat dalam tu. Hari Raya baru ni agak malu nak ajak orang datang rumah sebab carca marba kat dalam. Lagi satu risau kat orang yer jugak sebab keadaan yang berhabuk sangat. Aku mohon maaf sangat-sangat pada korang-korang bukan tak nak ajak beraya kat rumah tapi keadaan rumahku syurgaku yang tengah carca marba lagi. Bila dah siap nanti meh bertandang rumah confirm tak ada habuk dah hehehehe.....

Ada juga yang masih tak faham dengan keadaan aku sekarang nih. Bukan aku tak bagi datang tapi korang tengoklah sendiri keadaanya ni sesuai ker orang nak datang huhuhuhuhuhu........






19 comments:

Ya ALya said...

isshhh...memang tak sesuai pun org nak datang....

Kakzakie said...

Kena sabar sikit masa lagi ye. Kalau Raya Haji dah siap best juga kan.:)

PinKy MoMMa said...

betul betul kite pun tak slesa kalau org nak datang umah bila umah sendiri tengah terkapau kan..

tapi kadang kadang ada juga yg tak faham huhu..sabar je la..

cantik la umah dia nanti hehe..tak sabar nak tgk ;)

noor said...

ya alya> tq kamooo mmg sgt fhm

noor said...

kak zakie> dgn hrapan mcm tulah xsbr sgt rasanya

noor said...

PM> tak bagi dtg bukan bermakna kita kdekutkan heheheh tp fhmlah apa sdg blaku huhuhuhu

.: iEyLa :. said...

same la kite sis..umah still dlm renovation..
I.Allah..thn dpn dtg la rmai2..hikhik

noor said...

eiyla> oo samalah kita nanti dtg beramai2 yerk

*diera* said...

heheheh wah jgn lupa apdet progress.. hehhe.. ala kekdang org memang sukar nak paham.. heheh sib baik umah mak mentua sy dekat ngan saya, kalo ader org call tetiba kata nak smpi umah sy ckp, eh sy kat umah mentua la.. hahahhaha tu tandanya tak sedia nak terima tetamu la tu.. ngee

noor said...

diera> hahahahha taktik baik punya!!!

east said...

aiman jgn main pasir tau..jgn bina istana pasir pulak kt dlm rumah tu..hehehe.. nor,,yang xpaham tu,,xtau nak cakaple..hidangkan kopi serbuk pasir klau xreti2 bahasa..hehehe..

noor said...

esween> kasihanilah daku...yg xfhm tuh xtau nk ckp apa kt dia

JaSSNaNi said...

wow.. buat renovation ye.. nanti bila dah siap bleh wat house warming.. ajak2 ler kawan ni.. tau.. ehehe.. :P

dah gaya gitu, mmg tak susuai sungguh ler kalau ada tetamu kan.. kekekeke.. :D

noor.. jom.. nani dah hari pertama ni..

Yasminhamid said...

memeang susah kita nak fahamkan semua orang... nanti dah siap kita ajak la dia datang umah..

dwaty said...

ni gambar sebelum.... yang selepas jangan lupa post gambarnya ya... nak juga tengok hasilnya...

My Little Diary said...

wah seronoknya... rumah under renovation, lepas ni hidup tentu lebih selesa kan...
:)

azieazah said...

Nanti dah siap, terus buat kenduri jemput ramai-ramai yaaaa...

whitecappuccino said...

rumah baru yer noor??

Sarah Syazwani said...

renovate ehh..dah cantik nt lehla ajk..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette