Monday, June 10

Do It Your Self !

dah lama tak story mory pasal my hero ni ... Aiman
sekarang dia bukan main lagi
semua nak dibuat sendiri
sampaikan ibu dia tak larat nak marah
sebab berkecah sana sini
jenuh ibu tau!
nak larang .... ada baiknya buat sendiri kan

baru ni dia request nak tolong ibu masak
nak masak nasi goreng katanya
menu peberet dia
nak tak nak
aku bagi je la tolong
sebab merengek rengek
hukhukhukhuk!!!!!!



aku masukkan bahan dia tukang godek-godek je la
situasi jadi bahaya
sebab dia tahu pulak camane nak guna dapur tu
tekan bagi keluar api .. control api
huh sangat bahaya!!
encik somi tak bagi dah
dia tolong-tolong ibu masak
risau kalau dia buat sendiri nanti
abaikan la kuali aku yang buruk itu hihihi
kuali mak mertua aku yang bagi masa memula kawin dulu
walaupun buruk aku sayang kuali ni sebab buatlah apa saja ianya tak melekat kalau menggoreng
saiz pulak sedang-sedang je



cukuplah takat ni dulu kamu tolong ibu yer.... nanti tunggu dah besar sikit

2 comments:

mama_onie said...

Bagusnya dah ada assistant...

MAMASUE said...

ooo...klu gini, lain kali just suh dia potong2 sayur je...tu pun pki pisau budak2 tu...mcm pisau butter pun ok...tak yah le smp masak2...hihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette