Tuesday, June 11

Rela Tak Makan Kenyang Game

 


geram sungguh ibu..berkali-kali panggil
tapi tetap tak mahu nak makan
kejenya asik mengadap game dan game
bila nak boring ya ... kalau dengan game ni hahaha
jangan kan anak suka main game
dengan ibunya pun sama
dah kemaruk dengan ... Candy Crush
nampak senang game ni tapi aduhaiiii
seksa jiwa koi tauuu... tak cukup nyawa yang 5 tu paksa kawan2 bagi nyawa hahaha
encik somi masih bertahan .. belom terjebak lagi
ala game gula-gula mana dia nak suka huhuhuhu
kalau melepaskan boring mesti layan jugak tu hihi
game masa lapang tak mengapa
jangan sampai kemaruk tak jadi buat keje lain




2 comments:

JaSSNaNi said...

assalamualaikum noor...
lama tak apdet ye.. apa khabar..?
budak2 mmg camtu.. suka main dari makan... sangguppppppp... mcm haikal..

asparaguswhite said...

hai nor jgn kata budak, org tua pun same leka dengan game ni..hihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette