Thursday, December 29

Potty Training

Agak terlambat aku nak potty train Aiman. Dah nak masuk sekolah baru aku nak train dia. Last week pergi Ikea aku dah juma potty untuk Aiman...Yeh Yeh! Potty memang aku tak budget nak beli yang mahal-mahal. Yang biasa sudah cukup memadai. Lagi pun untuk poo ajer kan.









sapa-sapa yang belum beli boleh ler pergi Ikea gi beli. Harga RM 9.90. Aiman choose a lime green color for him.

Teknik yang aku buat ...aku bagi Aiman minum air banyak-banyak biar dia selalu rasa ada nak poo....hopefully this will encourage him to use the potty.  Klau tak mahu duduk jugak  i'm putting him on potty then asking him to poo.............

6 comments:

whitecappuccino said...

hehehe..poo aiman poo!

JaSSNaNi said...

assalamualaikum noor,
lama tak apdet, bizi ek..
wahhh aiman dah blajar poo kat dlm poo poo trainer ye.. bagos...

@e_da said...

Abisla aiman ibu paksa awak poo nanti.. hihi gud luck ibu n aiman.. semoga berjaya

noor said...

cik noor> mesti ada pengalaman hehehehhe

noor said...

nani> hang bgla petua petui sket kat aku ni haaaa

noor said...

ida> ibu dia main sistem paksa klau xmahu hahahha...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette