Thursday, December 1

Terima Kasih Abah!!

Nak ucap terima kasih banyak-banyak kat cik somi aku..ingatkan this year no present2..ada jugak rupanya rezeki2 Alhamdulillah. Tapi adiahnya bagi awal la pulak ala-ala kira pre celebrationlah ni. Sepatutnya tarikh anniversary  on 3.12 nak masuk tahun ke 6 dah.. and besday aiman on 23.12....tak kiralah nak bagi bila pun janji dapat hureyyyyyy!!! adiahnya kita kongsi sama-sama yer Aiman!!! 


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


 
tadaaaa.....inilah presentnya..



pilihan cik somi samsung galaxy tab 10.1 katanya senang nak guna compare ipad2..aku hantam sajalah yang mana-mana pun ok jer... Cuma Ipad2 complicated sket kot aku nak guna sebab tak biasa guna MAC..lagi satu prefer android sebab banyak free hehehehhe ipad2 plak banyak application. hmmmm susah tuh nak banding2 mana lagi best semua bestlah bagi aku...tak kiralah apa pun kan kita nak beli 'tepuk dada tanya selera'..





 


macam tak berapa nak share ajer....emmmmmmmmmmm



Terima kasih tak terhingga abah WE LOVE U SO MUCH!!!!!!

9 comments:

dwaty said...

perghhhhhhhhhh.... galaxy 10.1... bila la akan menjadi milikku... ermmm bape harganya???

noor said...

xper pas nih giliran dwaty lak heheheh...twr2 dpt 1750 ajer plus ngan screen protector jd 1800 gek..nk kurang lagi xdapek

.: iEyLa :. said...

hikhik...mcm xbape nak share je tuh..hihi...sabo2..

noor said...

eiyla>> hukhukhuk....sian kt ibu

whitecappuccino said...

wah bestnyer noor! kellasss gitu dpt samsung galaxy tab 10! Happy anniversary ya noor..ermmm, agak2 aiman monopoli benda ni hehehe..

NinaAz said...

hai..tq komen blog.. ya!! sgt2 berkesan..saya sendri dah cuba... berminat nak tahu lebih lanjut? 0199594525
http://danishninaaz.blogspot.com/2011/11/herbalife-hebat-testimoni-produk.html

@e_da said...

bestnya!!! dah dapat hadiah.. nor nampak gaya mcm dia conker je tu.. hihihi

JaSSNaNi said...

wow,, bestnye aiman dapat tablet.. auntie nani nak juge.. bleh tak aiman? ehehehe..

east said...

tab utk aiman hokey...nampak gayanye ibu kena mintak present lainle..hehehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette