Thursday, December 1

SOLD OUT

Alhamdulillah barang-barang baby yang nak di let go telah sold out. Terima kasih untuk Ina. Terkejut kejap sebab Ina rupanya polis dari putrajaya. Datang rumah aku naik kete polis gitu!...jiran pun naik hairan napelah sampai polis datang rumah. Ina siap tanya ada barang lain lagi tak nak dijual...? hehehehe belum lagi buat masa ni kalau ada nanti aku upload lagi yer. Thanks jugak untuk Aisyah dari Shah Alam yang sudi beli barang aku dan sanggup datang ke rawang untuk ambil barang.

4 comments:

eT said...

eT ada nk let go car seat...kalo ada yg nak leh roger...hhehe

sha a.s said...

dah ketinggalan jauh.........hadehhh..hi kak!

east said...

lepas ni adik aiman leh dpt yg baru..yeaaaaa!!!1

JaSSNaNi said...

assalamualaikum noor..

hai, semua kasi jual ni,, takkan dah tak nak baby? ehehehe.. :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette