Thursday, April 4

Dealmates Oh Dealmates! Teraniya

Terlalu suka shopping online
nilah akibatnya huhuhu tanggunglah sendiri
aku ingatkan DEALMATES ni ok
tapi hakikatnya ..... servis mereka very poor
diri aku tak dapat menahan nafsu 
bila tengok Dealmates offer


















Jam Fossil Stella Crystal ni dengan harga RM 258
aku pulak memang masa tu nak beli jam baru
dan memang nak beli FOSSIL
bila dah tengok dealmates offer
apa lagi ...... tanpa pikir panjang terus beli
aku beli bulan NOVEMBER  2012
yang sedihnya until now belum dapat lagi jam ni
telah berkali-kali aku call
berkali-kali aku email
jawapannya TETAP HAMPA

kepada sapa yang harus aku adukan masalah ini.......??
terpaksa redha macam tu je ker
duit yang aku dah bayar ...??
aku tengok saban hari berlambak-lambak iklan yang mereka offer
barang yang berjenama dengan harga yang murah dari pasaran
entah berapa pula yang kena TIPU....

aku nasihatkan kepada sesiapa yang nak order barang
kat diaorang ni baik lupakan je la
jangan jadi macam aku
yang sentiasa menungu dan menunggu
entah bila barang akan sampai
jangan barang email pun payah sekali nak jawab!

pengalaman aku ke opisnya
huh! sungguh serabut
meja pun bertulangkan dengan batu blok yang tidak dicat
keadaan opis yang huru-hara
hmmmm aku tengok ada beberapa orang melayu yang kerja kat situ
oh please.... tell me the truth!
what has happened to your company!!





5 comments:

JaSSNaNi said...

sayangnye duit yg dah di transfer kan tu.. bukan sikit.. allahuakbar... sabar ye noor..

azieazah said...

Ada bukti belian, kan? Boleh jer kalu nak repot kat Tribunal Pengguna.

lydzar DN said...

alahai sedihnya kalau kena tipu macam ni. betul, kalau ada bukti belian dan bayaran, adukan je pd tribunal pengguna. mayb amek masa but worth it la kalau dapat barang tu nnt

http://mommalydzar.blogspot.com/2013/04/quinny-zapp-extra-to-let-go-murah-murah.html

Ya ALya said...

report je......

@e_da said...

apalagi jom kita buat report... dekat 6 bulan dah ni.. pangkah dealmates!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette