Monday, May 9

Dalam Suka Ada Duka

Dah lama blog aku ni sunyi sepi jer kan...Meh aku nak citer sikit naper aku lama menyepi..

Last month kami sefamily bersukaria gi holiday ke Langkawi dan Sarawak. Gi holiday mestilah seronok kan. Dapat rest minda spent quality time ngan family arghhhh memang bestlah...



Lepas 3 hari balik dari Sarawak aku ke Cyberview Lodge pulak sebab ada reunion. Patutnya aku bermalam kat sana. Tapi nak dijadikan cerita tetiba aiman mengadu sakit....Aku sangat-sangat panic lagilah bila cik somi tak ada di sisi. Reunion untuk moms and kid ajer. So cik somi tinggallah tak ikut.

Aku nih bila aiman sakit sikit pun aku dah nangis ni pulak kalau sakit yang serius....jam 1 pagi terus ke unit kecemasan Hospital Putrajaya. Aku fikir hospital kat putrajaya tak ler ramai orang rupanya ramai juga. Lama juga tunggu giliran...Aiman sakit apa nanti aku story lagi yer...

Semoga anakku Muhammad Afif Aiman sihat...sihat...dan sihat......





9 comments:

LindaRahim said...

semoga Aiman cepat sembuh dan ceria selalu...

sha a.s said...

tu la..lama mghilang.....seronoknye g lgkawi, sha da lama xg situ...

get well soon aiman....

ainnoraini said...

seronoknye gi jenjalan...patut la sunyi sepi jer..

semoga aiman cepat sembuh ye...

MummyEcha said...

get well soon aiman....

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

oooo...aiman sakit rupa2nya...
kakD doakan moga2 aiman cepat2 semboh ye...

fabulousmommy said...

aiman sakit apa noor....alololo kesian aiman...

norh said...

bestnya dapat berjalan2..

east said...

aiman dah cihat dah punnnnnn yeaaahhhhh!!!cayale aiman dah beso!!

josrevalution said...

salam....semoga aiman segera sihat yer kak... n sihat sntisa.. i folo u folo me jg yer...
blogger menghapuskan blog untuk blogger yg masih belum beralih ke gmail sebelum 25 jun 2011!!betul ke?




javascript:alert(c=0)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette