Wednesday, May 25

Tesco oh Tesco

Pasaraya yang paling Aiman suka lain tak bukan TESCO......kenapa dia suka Tesco..? Boleh dikatakan 2 hari sekali kami akan ke Tesco. Kalau nak beli barang ke pergi makan ker senang ke Tesco sebabnya pasaraya yang paling dekat dengan rumah.


Tengok ajer logo TESCO dia dah tau. Tak kiralah logo nih ada kat mana. Sabun cuci pinggan ker , air mineral ker dia akan cakap... sabun eko.. ibu man nak air eko..(versi pelat huhuhuu)..

So aku ngan cik somi nak test dia kalau susun kan huruf guna ABC kat umah dia tahu tak itu TESCO. Dia dah mula mengenal beberapa huruf.

Jom kita tengok..ujian yang aku ngan cik somi buat..

video



9 comments:

whitecappuccino said...

Noor!!! ciknor rindu kamooo juga!!! wah!! aiman dah makin cerdas dan pintar!

noor said...

cik noor...lama sdh xketemu d alam maya hehehe...
tq cik noor

Ati Masrif said...

salam noor,

pandainya dia atur ayat
berapa umur tu?

east said...

wah,,pandainyeeee..tp sayang speaker aku rosak..xdengo pe2..

noor said...

salam kak ati

aiman 2 thn 5 bulan..nor sajer test dia ehhehe pasai suka sgt ke tesco

sahromnasrudin said...

tesco nie mmg top..maklumla..complete semua ada kan hehehehee

Yasminhamid said...

sama macam alif... alif pun kenal tesco dan kfc.selain dari carrefour. bagus kita ajar kenal huruf melalui pengalaman macam ni..

sha a.s said...

bijak bijak!

nanakimie said...

lama nye xjengok aiman....dah besar dah...
bagus aiman,t belajar dgn ibu yer:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette