Monday, September 12

Bluewy Oh Bluewy..Kawan Baru

Tiap-tiap pagi bila sampai opis jer perkara pertama yang aku buat ..tengok 'Bluewy' pastu bagi dia makan dulu sebelum aku breakfast. Sekarang Bluewy dah dapat teman baru. Nak tau apa dia meh tengok....




 



hah tu diaaaa 3 ekor sekali..."Lala - yang oren, Lilo - yang itam tuh, Lulu - yang belang2" sangat comey yang nih gerammmmmm..cik somi selalu tak bagi aku nak bela kucing sejak Tom mati..haaa kali nih terus 3 ekor. Member aku yang jumpa Lulu Lala Lilo nih..sian orang buang kat hospital ampang..Dia call aku mms anak2 kucing nih aku terus forward kat cik somi n terus dapat green light tuk jaga..yuhuuuuuu suka sangat ati aku masa tuh.. cik somi kata eh cute lah jaga jer la heheheh..antara 3 ekor nih Lala selalu kena buli huhuhuhu...

Gembira tak terkata sekali dapat 3 ekor !!!

10 comments:

Sarah Syazwani said...

cantikknyer ikan tu..ikan mas ke?? da lama x bela ikan

.: iEyLa :. said...

alorh..comeynye anak kucing tu..weee..

noor said...

sarah> ikan laga hehehehe..sng nk bela hehe

noor said...

ieyla > cutekan kak nor geram asik cium jerrr

Cik Suheela said...

dah lama tak bela kucing dan ikan..dedulu kita bela...huhuhu

norh said...

lawa ikan tu..

JaSSNaNi said...

noor...
anak nani no.2 sibok gak dok bela ikan laga ni.. dah 2 ekor dia beli.. ade ke dia pi boh dlm satu balang.. abis diorang berlawan.. aleh2 sekor dah kudung ekor..

whitecappuccino said...

cantik bluewy! ada kucing??

Azuan said...

best main anak kucing...

@e_da said...

sedap nama ko bagi tu nor.. sib baik ko tak tambah ANA depan dia.. jd ana lulu.. hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette