Friday, September 30

The Seashell

Last week aku keluar bersantai-santai dengan member aku. Kebetulan dia baru balik dari Sabah. Biasalah kan kalau balik dari mana-mana mestilah ada ole-olenya. Meh tengok apa dia ole-olenya....















Nampak jer nih Aiman terus cakap ..."Ibu ibu ..shelll isi minyak" emmmmm bila tengok memangkan trade mark untuk Shell...Pandai Aiman hehehehhe..





Tq zie...Dia ni memang suka bagi aku benda yang pelik-pelik sikit. Hampir semua barang yang dia bagi benda yang jarang aku tengok. Mungkin bagi orang lain seashell bentuk nih dah biasa tapi aku first time tengok. I really appreciate it.......

1 comment:

Yasminhamid said...

akak suka kalau dapat cenderahati.. tak kisah la apa pun org bagi...hihihi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette