Tuesday, September 20

Cer Citer Raya

Dah nak abis Syawal baru aku nak kuar entry pasal raya huhuhuhuhu lambat bebenor kan. Raya tahun nih kitaorang rasa sedih yang amat sebab tak dapat beraya kat kampungkan. Maklumlah ncik somiku kena kerja. Apa nak buatkan dah tugas harung je ler..RAYA tetap RAYA..tema tahun kami pilih color 'grey'. Pilihan aku baju kurung jer ncik somi tahun berbaju melayu teluk belanga selalunya leher cekak musang. Teringin nak beli baju yang ala2 sekarang tapi sedihnya takder saiz huhuhuhu sian kan..


gambar dulu sebelum balik kampung mak aku. Nenek aku memang duduk KL tapi bila raya kami akan balik rumah kat kampung nun di sana. Tak jauh pun dari KL 2 jam dah pun sampai.



keadaan tol gombak first raya. Aku ingatkan lengang orang semua balik kampung.



Dah nak sampai ke kampung kitaorang...Chemomoi lain macam jer nama kan..




 usang dah kan rumah ni..balik waktu tertentu jer...

alamak tergelap plak dah


rumah jarang duduk so peralatan pun tak up to date ler heheheheh



nenek ku tersayang yang aku panggil 'WAN'


tido ramai-ramai best giler!!

5 comments:

Qaseh said...

mmg best kumpul reramai..meriah sgt2

Yasminhamid said...

bestkan berkumpul ramai-ramai.. bayangkan... akak ada sepuluh beradik. semua dah kawin. dan beranak pinak. penuh tak rumah kitaorang kat kampung???hihihi...

norh said...

cerita raya saya dlm draft tak keluar2 lagi ..he he

Ya ALya said...

time raya je la baru dapat kumpul reramai ni kan......

fabulousmommy said...

tido ramai-ramai tu aku paling suke nor..hehehe...mmg best ramai2 tido kat tengah rumah alas toto....heheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette