Wednesday, September 5

Lama Tidak Bersiaran.. 3 sahaja yang melekat

seperti yang sedia maklum
blog KM sudah lama tidak bersiaran
tak tahu mana hilangnya mood nak menghapdet
mood raya sudah mood merdeka pun sudah
mood berblogging ??????

kali ini aku cuba untuk menghapdet sekerap yang mungkin
dah lama tak story mory kan
especially pasal AIMAN
dah macam-macam sekarang ni dia
banyak yang nak dikongsikan
tapi ibunya tak menulis entry camner nak share??

ada apa dengan tajuk di atas???
apa yang melekat terlekat tuh
apa lagi kalau bab melekat terlekat ni
kalau tak iklan kan...

nah inilah dia 3 yang melekat tuh




5 comments:

Kakzakie said...

Kakak suka baca kisah Aiman.
Bila bercuti panjang nak mula balik memang lesu..

dwaty said...

lekat jgn tak letak... hihihihi

.: iEyLa :. said...

weee...rezeki2.. :)

mummy_ayu said...

3 BE on going...best tu..!

sumysya said...

tahniah...banyak tu skali 3 masuk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette