Thursday, September 27

Mai To Penang Yaww!!

Mai to Penang nih pengalaman pertama buat Aiman
tapi ibu dia yang teruja lebih
tak kira pegi mana pun hati tetap teruja
masa kami ke sini 
cuaca tak berapa baik... sekitar Penang berjerebu


Aiman teruja dengan jambatan tengok laut kiri kanan
seronokkan tengok laut membiru... pandangan mata kita pun luas jer
kereta yang dah biasa lalu sini berdesup laju
yang slow semacam je tu... tahulah kenapakan??????

tempat yang kami singgah pun tak lama
kejap-kejap ajer
sebab masa tak mengizinkan
cuma ada masa pagi hingga petang ajer
malam dah nak balik


 
Aiman takut dia gayat sebab tinggi


inilah keadaanya masa kami pergi... udara yang berjerebu
tapi kami semua tetap enjoy biarpun berjerebu yaww!!!!!

ingatkan masa nak balik nak naik feri
tapi tak sempat sebab banyak sangat tempat yang nak disinggah
last di Batu Feringgi soping serba sikit then balik
hari dah malam.... camane kete nak naik feri
redah ajelah naik jambatan jugak..
next time lah yer naik feri
Aiman marah ..sapa suruh lambat-lambat
kan tak dapat naik feli....

3 comments:

Nazayiena said...

Ciannya Aiman x sempat merasa naik feli,nanti ajak ibu dan ayah dtg lg Penang.

JaSSNaNi said...

kalau dapat naik feri lagi aiman best.. sbb tengok laut tu.. tengok obor2 la.. bestttt sangat.. dah lama gak nani tak gi penang... kalau balik kg sampai takat perak je.. dah tak lepas ke penang.. uwaaaa.. anak2 pun blom penah jejak penang.. tapi penah lalu je.. sbb gi kedah.. tu pun sipi2 je nampak komtar..

norh said...

org yang dok penang pun, jarang2 pi penang..he he

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette