Wednesday, July 13

Demam Selsema dan Batuk

Rasa sangat tidak selesa sebab aku tengah alami demam selsema dan batuk. Hidung tersumbat tekak pulak rasa pahit air mata asik nak keluar...tak selesa nak buat kerja. Ini semua dugaan dan aku redha. Ubat batuk dan selsema yang doktor bagi dah nak habis sebotol tapi keadaan tetap sama. Ada petua tak nak cepat hilangkan 2 penyakit ni dengan kadar segera. Nak baik cepat sebab aku nak pergi bercuti ngan family tercinta. Spend quality time with our son..

Kami akan bertolak esok petang...dengan harapan aku cepat sembuh. Destinasi kali ni masih dalam malaysia juga. Sabah.....here we come!!..

7 comments:

sha a.s said...

best best! sabah mmg best...

kak noor, get well soon ya...insyaAllah :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

nak ikut juga...

petua utk batuk : ambik secamca(besar) kicap pastu perah asam limau kat kicap tu pastu terus minum mcm minum ubat batuk tu..

Yasminhamid said...

semoga cepat sembuh... supaya dapat bercuti dgn gembira..

east said...

saye pun tgh sakit tekak..idung bru start gatal2..wah,,bcuti...nak ole2!!!selamat bcoti-coti aiman bsama ibu dah abahnye...

Qaseh said...

minum air suam byk2...jgn makan ais n makann pedas2

CIK JATT said...

minum madu ngan air suam, insyaAllah berkesan. get well soon ok, then boleh enjoy kat sabah!

by the way, salam kenal. i follow k:)

Amni Naeim said...

Salam

sy nk cadangkan 1 krim untuk hilangkan selsema dgn cepat...
kalu berminat baca kat sini

Kenapa Krim? Bukan ke dh byk ubt selsema kat pasaran?
Jawapannya: Sapuan lebih mudah terutamanya pada kanak-kanak dan bayi yang tidak sesuai minum ubat. Kesan mengantuk TIADA. Dengan sapuan ia mengurangkan kesan sampingan pada badan berbanding ubatan minum. lagipun kesannya FANTASTIC!!
https://www.facebook.com/VariousBrandOfProduct

atau hubungi saya SHARIFAH 0143388017

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette