Wednesday, July 6

Percubaan Pertama DSLR

Inilah percubaan pertama aku guna DSLR yang tanpa ada pengetahuan asas fotografi. Hanya klik! dan Klik!...saya budak baru belajar..



Lokasi : Depan rumah mak aku
hitam kat tepi tuh grill pintu



Lokasi : Depan rumah mak aku lagi
Aku try blurkan imej kat depan ...pokok ulam raja



Beberapa koleksi pokok bongsai ayah aku
Aku try fokus imej di tengah


aku try capture dari dalam kereta on the way balik kampung


Model : Afif Aiman
Lokasi : Pantai kempadang



  


Lokasi : Rumah Ibu Mertuaku
cermin oh cermin


Lokasi : Rumah Ibu Mertuaku
adik ipar aku mengerakkan lampu HPnya berbentuk 'S'...S for syafiq huhuhuhu nama dia

15 comments:

sha a.s said...

kak noor, hello!!! awak tu da mcm pro tau...psl semua pic cntek! tipu eyhh kata xde asas.....cubit kannggg...

@e_da said...

wehhh tak hebat apa.. ni leh meniaga tau.. leh amik gambo org kawen ni!!

AnneRaini said...

cantik ler sume gambar tu....

sy ni lg tak pndi nak amik gambar...Selalunye blur jek..huhuhu

diana said...

wow!!
mcm pro la..
heheh

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

WOW!!!..mataku terkesima...cayalah noor..percuabaan yg tak nampa persis percubaan pun mcm dah pro la...

MaMa CyDa said...

wahhh ... nice ...
pasnih leh arr jadik pro photog huhuhuuh

ainnoraini said...

mmg cantik noor...

east said...

eeeeeiiiii,,awak ni...kata xpandai..ni lawo amat ni apa cite???awak nti snap gambo upin ipin kita b2 ek...suke sgtle tgk pic awk ni..kretip,metip tul...eeeiiii awak ni,,tipu tau...

Yasminhamid said...

cantik sangat dah tu.. paling suka gambar bulan tu...

nanakimie said...

hehe....terer lah sis:) suka pic eman tu..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

nice... buleh jadi pro ni

norh said...

percubaan pertama? cantik....

ana said...

ok la tu...first time pun pandai guna teknik2 tu :)

fazilzura said...

wahhh terer le tu ..

mama maman said...

kata xpandai... tp lawa2 je pic dia... hhhuuu jelez lak semua org dah ada dslr nih...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette