Friday, October 12

Hepi Besday Abang Aqil!!

rabu malam dapat satu panggilan
semua ini unplanned
kakak ipar call suruh datang rumah ada makan-makan
nak celebrate birthday anak dia
ohhhwww kami memang tak beli apa-apa
satu hadiah pun tak beli

tak ada idea lain... nak pegi beli hadiah memang tak sempat
next time la bagi yer
so encik somi suruh aiman buat kad untuk abang Aqil
betapa seronoknya dia nak buat kad untuk abang sepupunya



ibu nak lukis berapa?
lukis lapan lilin
oh ,,, kenapa lapan
sebab umur abang aqil 8
ooooo baru saya tahu!





 simple card from him
aku dengan encik somi gelak sakan
tengoklah tu eja nama sendiri AIWAN erkkkkk
happy birthday tu bila baca hahahaha
apa pun kami tetap suka



ADAM...AQIL...AYIP....AIMAN

5 comments:

Nazayiena said...

Pandainya Aiman buat kad birthday....
hepi besday aqil.

SumeSakan said...

hahaha xcited nak buat kad ye dia...

MulutPayau said...

pandai Aiman buat kad...

kak ina kl said...

bagus anak-anak di beri peluang untuk mencuba menunjukkan hasil kerja mereka..mesti dorang bangga bila hasil mereka di beri pujian

Azhariah Zuber said...

happy birthday

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette