Tuesday, October 9

Wajib Dibeli Setiap Bulan


makanan tambahan untuk Aiman buat masa ni kami bagi yang ini ajer
patutnya multi vitamin scotts tu tak perlu sebab bagi yang HiQ dah lengkap untuk dia
tapi dia tetap nak jugak sebab rasanya yang sedap... grape flavour
tiap bulan wajib ke farmasi untuk soping benda-benda ni untuk dia
staff farmasi pun dah kenal ngan Aiman
budak yang suka menyanyi bila sampai farmasi hihihihi
bila dah kenal and mesra sikit senang la kita nak dapat diskaun
untuk bulan ini tambahan untuk UBAT CACING
kali ni aku try this brand CHAMPS
perisa chocolate... sekali ngap jer 2 biji terus hilang dalam mulut
untuk ubat cacing yang seterusnya tunggu bulan mac 2013 pulak
kena simpan dalam diari siap-siap takut ibu lupa nanti
Aiman perlukan supplement sebab dia ni jenis
'PICKY EATER'....

5 comments:

hadina said...

kesihatan anak-anak adalah penting untuk ibu bapa..kalau anak sakit, parent tak senang duduk diam..

cheqna said...

mcm nak makan jugak r
boleh ke??
ekekekeke

aanie said...

byknya vitamin....anak sy mkn scott je pun brape bln br hbs...hehe...

Ween said...

sama mcm adif..tp appeton adif ambil yg gambo boxing tu..psl dia sdiri yg pilih..(adalah kerana gambo) n scott semestinye perisa oren tp cuma yg minum je..ubt cacing adif pas ni bulan feb 2012..ritu aku beli champs jugek..

azieazah said...

Bagus
ada supplement utk anak ni, tp jgn terlalu bergantung pada supplement,
sbb makanan lebih berzat dan berkesan. Tp sebab dia memilih, supplement
cara yg baik. Saya sendiri tak missed amik Vit C tu utk elak selsema.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette