Tuesday, February 8

Si Tom di serang Batu karang

Ingatkan orang jer di serang penyakit batu karang rupanya kucing pun boleh kena juga. Seminggu Tom tak kencing-kencing. Pasir tempat dia membuang tak ada kesan apa-apa pun. Tom jarang membuang kat luar mesti kat dalam takungan pasir kebiasaanya. Tu yang boleh perasan Tom tak membuang. Alkisahnya bawaklah si Tom nih jumpa dengan doktor. Doktor kata si Tom di serang penyakit batu karang. kebiasaanya kucing jantan memang selalu kena. Doktor bagi ubat untuk Tom kencing. Bila dah makan ubat Si Tom ni asik pulak terkencing-kecing. Tau-tau ajelah bau kencing kucing jantan...adoiii menusuk hidung. Tak larat kalau macam ni asik nak mengelap lantai dengan tukar kain alas sentiasa. Dapat satu idea camaner nak settlekan ni semua...


hahahaha pinjam dry pants aiman... elok pulak si tom ni pakai. tak pulak ditanggalkannya. kat bahagian ekor kena tebuk tuk keluarkan ekor. legaaaaa sudah. nampaknya aiman terpaksa berkongsi pampers dengan tom huahuahua....bulan ni kena belanja lebih tuk pampers lah jawabnya..



18 comments:

*diera* said...

serius awak pakai kan tom tu pampes? comel n kreatif.. ahahah tertumpah air saya sebab gelak tengok gambar tom... hahahhaahha
semoga tom cempat sembuh

east said...

adoi..lawakkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!

whitecappuccino said...

kelakar la noor! kucing pakai pampers! Sama cam kes Dino (kucing ciknor) yg mati ritu..kena batu karang tapi dah tahap kritikal.. satu sebab kucing jantan dpt batu karang ialah dia perlu mengawan..kalau tak cari yg betina lama2 dia akan dpt batu karang juga.

noor said...

diera tpaksa pakaikan..kalau x letih woooo nk ngelap ajer

noor said...

east> sian weh ke dia

noor said...

cik nor terpaksa pakai kalau tak kencing menabur..penat nak bersihkan.nasib baik dia diam jer.

Kakzakie said...

Salam noor,

Biar betul noor, baik nye si Tom tu tak meragam. Tapi kakak gelak habis tengok Tom pakai pampers tu. Kesian pun ada. :-)

sarah-najwan said...

jika begitu kene bg byk minum air masak tu kat si tom..hehee

Yasminhamid said...

nasib baik dia tak akar pampers tu.. kreatif la noor..

Ati Masrif said...

noor boleh paksa dia minum
dengan picagari tau..
kalau tak dia tak minum2

cuba ye..
kesian si tom ..

@e_da said...

ha ha cute la tom.. cian la aiman kena kongsi pampers ngan tom

puan nina said...

ahahaha..lawakkk..sian tom..tp smp ble kena pakai pampers 2

mzhany said...

noor, umah noor cantikkk.sowii dh lama tak dtg kan...hihi hany dah kembali ;)

sahromnasrudin said...

biar betul dia pakai pempes..rasanya first time sy tgk..huhuhuh..hebat zaman skrg kan

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

hehehehe...comei dia pkai pempes ye..
wah sudah berubah...i loikes..

JaSSNaNi said...

alahai ciannye kat tok tam tu... siap kena pakai pampers lagi kan..
lawak gak tengok sebenarnya.. tapi berat lagi bahu yg memikul tu kan...

Incik RestNrilekS said...

Ahaks, kreatif sungguh.

Nak tergelak pun ada, tapi memang best (sungguh praktikal)

Tambahan bujet la jawabnya. Tapi tuu la, dah sayang kucing, memang camtu.

Aiman tak demand? Mana tahu nak pampers yang lebih cun? Tak mo dah se jenama dengan Tom.

:)

yannalayola said...

hamboiiii tom... kelasssss :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette