Tuesday, February 1

HP rosak

Masuk ni dah dua kali hp rosak. Ni gara-gara anak terunaku yang sorang. Aiman suka sangat main hp pastu bila kita tak sedar dibalingnya hp tuh. Kali nih rosak memang dah tak boleh guna lagi. Button banyak yang tak function. Nak tekan untuk call pun tak boleh. Nampak gayanya memang kena cari yang lain. Aiman sian kat ibu xder wet nak beli huhuhuhu..

14 comments:

@e_da said...

nati ibu pinjam duit aiman kang beli hp baru..hehhehe

EZAN IDMA said...

hehe. takpe pengalaman tu untuk si kecik :)

ana said...

beli baru pastu jgn bg anak main dah...hehehehe

nadzirah razalli said...

heee..kena bgi hp mainan lepas ni :))

noor said...

ida> baru dia taukan hihihii

noor said...

ezan pasni jgn dia buat g..xlrt akak nk beli

noor said...

btl kata ana pas nih nk kena lbh berhati2 ...serik dah rasanya

noor said...

nad kak nor dh bg dia xmau nk yg btl jgk adoiii

azieazah said...

NOOR,
Kak Azie sejak dulu memang tak biarkan anak main dgn hp. Sebab dah la susah nak beli, dan sentiasa beritahu anak itu bukan barang mainan.

Dan sehingga dah besar2 pun anak2 memang tak main-main dgn hp, malah sayang hp sendiri, tak sepah-sepah.

Maklum, satu hp kalu boleh nak bagi tahan 5,6 tahun...

ainnoraini said...

harus kene beli yg baru...

mintak dgn ayah aiman laa ganti yg baru...hehehe....

sebab nnt ibu susah nak cal ayahnye...

noor said...

tq kak azie
nor akn lebih berhati2 pas nih.btl kt akak hp bkn brg mainan..
xlrt gak asik nk kena beli bkn nyer mrh

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kena bodek ayah aimanlah jawabnya..
heeeee..




psst: Nor, blog ni tak boleh buka kalau di ofis. Internet error message keluar. xtau kenapa.

mzhany said...

huhu dia nak hp jugak tuh ;)

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

nampaknya kene carik belekberi yang lagi canggih kot huhuhuhuhuhh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette