Wednesday, February 23

Sesawang Bersawang

Huh lama sungguh rasanya tak menghapdet blog. Sorry to uolls tak dapat nak menjenguk blog uolls. These are what I'm busy with recently....

11 comments:

JaSSNaNi said...

bizi ek? tak per.. kang bila dah free2 tu.. jengok2 la ye.. :)

eT said...

hehe...bab kata tokwan me..sawang tu cam ropol2 tu...cam langsir...cantik..hehe

Ati Masrif said...

takpe..cari rezeki kan...
itu yg utama ...


Jom baca: CARA LETAK LINK ENTRY DALAM KOMEN ANDA

sarah-najwan said...

samalah kita
dlm membizi tu sempat gak hapdet
kerinduanlah jika tak tgk blog..huhu

Amy Syaquena said...

tak pe dear tak eur time ok.

Amy Syaquena said...

salam ziarah , harap tuan rumah sihat2 je ye..

ana said...

sama la kita...mood ke laut!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

yok kita bersihkan sawang itu

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

yang dulu didulukan...






*sawang jangan tetiba jadi bawang tau ! ;o)

Incik RestNrilekS said...

Salam bunga kantan, ehhh silap red kantan. :P

Sibuk nampak? Aikk dah ada gajet baru tuuu boleh ajer hantar post guna gajet tu. Penat je gajet tu ade papan kekunci qwerty kan?

Tak pa, tak pa, nanti dah senang boleh kemaskini blog ni. Kalau dah bersawang jangan lupa sembur Ampi Pur.. hehehe.

Amy Syaquena said...

alahai x pe amy tunggu entri awak..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette