Wednesday, February 2

Under construction

Minta maaf semua. Sekarang my blog asik bertukar templates sebab tengah nak cari yang bersesuaian dengan citarasa. Bila dah tak berapa nak pakar ni tu yang jadi kejap-kejap tukar. Terima kasih kak rin bagitau yang lady bug background tuh tak appear bila buka di opis. Nak kena tukar lagi lah ni nampaknya..minta maaf semua.




10 comments:

azzey said...

TAK PE DIMAAFKAN . BKN SNG NAK CARI YG BETUL2 MENEPATI CITARASA KITA KANNNNN...

ainnoraini said...

kak ain pun..tak berapa pandai jugak...tis
tapi minta tolong pd yg pandaikan...jgn malu2 dan jgn segan2...

azieazah said...

Moga mendapat yang terbaik dan memuaskan hati.

Jangan sampai berat sangat yaaa..

Ada blog yang b/ground bling bling, nak loading sampai 10 min. Jawabnya, kami larik balik.. hehehehe

Amy Syaquena said...

Its ok dear kami memahami tapi yang sekarang pun dah cun dah..cool je dan selesa

noor said...

tq kak azzey...nmpk gayanya maintain ajer yg lama hihihi

noor said...

kak ain malu btanya sesat jln nanti kan kak

noor said...

kak azie jgn blk tinggalkn nor udah ler hihihihi
lama sgt nk nunggu mau blk kan kak

noor said...

tq amy..tgh mencari2 lg nih

LiLy @ MumMyQiStInA said...

mmg susahkan nk mencari yg bersesuaian ngan citarasa..template yg skrng ni pon cun..

CIK TOM said...

cari smapi dapat template yg sesuai dgn citarasa kita sendiri..baru lg semangat untuk berblogging kan akak...good luck ye akak!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette