Monday, February 14

Si Tom Telah Pergi...

Tak habis lagi dengan sedih kehilangan kasut Aiman dah tambah lagi satu kesedihan. Ni memang lagi sedih waaaaaaaaaaaaa..mau meraung kuat-kuat!! Tom telah pergi meninggalkan kami sekeluarga. Sedih tak terkata hati ni. Tom hanya sempat hidup seminggu sahaja sejak pengesahan dari doktor yang dia sakit batu karang. Dalam masa seminggu Tom dah tidak ada selera untuk makan tapi saya paksa juga guna syringe. Tom telah selamat dikuburkan di depan rumah. Kami tandakan kubur Tom dengan seketul batu. Tak boleh menulis lagi air mata dah berjujuran ni...


14 comments:

bun_nee said...

tom is kucing ek??

JaSSNaNi said...

Takziah..
memang sedey kalau kehilangan pets kesayangan.. tumpang bersimpati gak.. sebab last week pun pets nani mati sekor.. hamster tu mati ketika mandi.. lemas.. sian dia.. terus asben tanamkan dia kat bawah rumah.. cian sangat.. sebab hamster tu cute plus jinak..
ape pun.. banyak2 bersabar ye noor..

sahromnasrudin said...

sabar..saya faham memamg sukar menemui pengganti tom kan

whitecappuccino said...

Sedih nya noor..ciknor faham macamana noor rasa sebab Dino ciknor pun mati macam tom juga..lama benar ciknor sedih..sampai skrg masih ingat. sabar ya noor

ainnoraini said...

ala siannye...mmg sedihkan kalau kite dah sayang...

hari tu ..anak kak ain yg no.3 pun sedih...ikan peliharaanye mati...nangis dia..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

SIANNYE..MMG SEDIH TU..KITA PON PERNAH KEHILANGAN PETS TERSAYANG..

Ati Masrif said...

terkenang semasa lalu...

kucing yg kita bela
kena langgar dgn keta...haru..

fhm perasaan noor...hukhuk!



Jom baca: Menakutkan…Gambar Ini Menceritakan Segalanya..

sarah-najwan said...

ala siannya..
xpe..bole cari pengganti tom secepat mungkin..

@e_da said...

alahai siannya
dah sampai ajal tom.. kena cari ganti tu norrrr.. tak de dah sape nak share pempers ngan aiman

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

nak buat macam mana kan..
dah ajal.

semoga dapat pengganti Tom nanti.

Incik RestNrilekS said...

Salam Nor,

Sedih dengar Tom Akhirnya dah "cross the rainbow bridge". Tak pe lah, dalam satu perkara, Tom dah berada di tempat yang lebih baik. Pastinya, usaha Nor beriktiar dan menjaga TOM akan mendapat pahala dan ganjaran di akhirat kelak.

Abang rizal ada kucing, faham.
Tom tu dah dikira bagai satu famili. thMoga Nor tabah sekeluarga.

ana said...

tabah ye...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

ala sedeynya...kakD masih lg teringat2 lg dia pakai pempes...sabar ja lah ye...

azieazah said...

Semoga akan datang mendapat pengganti TOM....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette