Monday, January 31

Waterfront

Semalam selesai ops luar dalam rumah kami sekeluarga ke waterfront sajer jalan-jalan. Cuaca pulak hujan renyai bila petang sampai ke malam. Sejuk nyaman jer. Suka datang sini seronok tengok ikan. Bila baling jer roti menangkap macam tak pernah dapat makan ikan-ikan tuh hihihihi..



aiman
berjaya

16 comments:

sarah-najwan said...

kat sini ada taman bandar..mmg suka gak bg mkn ikan..hhee

azzey said...

KAT NE NI? CANTIK IKAN2 NYA...:)

eT said...

cantik ikan tuh...
kalo dania sure suka tgk ikan byk2..hehe

Amy Syaquena said...

eh kat ner ni menarik tempat dia..

Gieyana said...

cantik betui view kt sini..ikan2 pon cantik..kt mn nie?

EiJa ZaQuaN said...

zaquan pun cukup suka kalau bw dia g jalan kat playground dan g tasik bg ikan makan..

kakyong said...

best nya ade tempat mcm ni..
hadiah dah sampai... terima kasih. kakyong suka.. comel ...;)

JaSSNaNi said...

wahhhhh best nyer beriadah... :) suka tengok permandangan tempat tu.. nyaman and tenang je kan.. :) ehehehe.. cantek2 and sihat2 ikan tu.. :)

re:
gi banyak tempat tadi... 1st sign aggrement pasal kete tu la.. and lepas tu gi amik kete terus.. sbb esok KL Public Holiday.. so cuti diorang... kitorang lak keje.. :( ehehehe... tak per.. another 1 and half day je lagi keje.. lepas tu cuti for 7 days.. :) yahooooo.. :)

azieazah said...

Waterfron Ampang kah?
Ramai citer, tempat tu best, leh buat urut kaki dgn rendam kaki dlm air. Ikan akan gigit kaki...

Ati Masrif said...

meriah saje..cantik!
di mana tu noor?

whitecappuccino said...

ciknor suka tempat2 gini..ada ikan..

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

mcm kat putrajaya je..betul ke????

puanbee said...

comel lh ank lembut je muka tu..huii bila nk dpt ank boboy ni..

@e_da said...

syoknya aiman.. suka ikan2 tu... lawobackground baru ko noor

puan nina said...

lawa..kt mane ni?

noor said...

kak srh> nor pun suka g tmn bdr tuh kalau blk ke sana

azey, amy, gieyana,kak azie, sharom, nina & kak ati> ni kat desa park city mmg lawa tpt nih. nor suka pegi.

et, eija & nina> trylah bwk nanti mmg best lg2 bila tgk ikan tuh makan.

kak yong> lega dh sampai..hrp kak yong suka hiihi

cik nor > try dtg sini mmg best..rileks jer

puanbee> tq yer..insyaAllah ada nanti tuh. nor lak nak baby girl nanti hihih

ida> tq hihihi..aiman dh terngap roti kering tuh..erkkkk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette