Friday, January 28

Buku pilihanku hari ini


Tertarik dengan bahan bacaan ni. Seuai untuk kita buat pilihan color untuk ruang-ruang dalam rumah. Tajuknya Colormatch For Home Interiors. Penulisnya Ali Hanan. Seorang yang terkenal dan sememangnya berbakat dalam interiors. beliau juga ada menulis dalam beberapa magazine such as elle decoration, living etc, ideal home & new zealand house & garden. Penerbit buku ni Rotovision Book. Harga RM125.40.


OUR CHAKRAS

Violet ~ spirit & vitality
Indigo~ mental clarity
Blue~ communication
Green ~ love
Yellow ~ emotions
Orange ~ physical strenght, endurance
Red ~ survival, sex


yang bestnyer just selak kod warna yang kita nak dan kat bawah dia ada illustration






7 comments:

Amy Syaquena said...

wah bagusnya...

JaSSNaNi said...

nani pun nak mengecat rumah ni.. boleh dapat info kat sini.. eeheheh.. :)

whitecappuccino said...

wow! interesting!

ainnoraini said...

kak ain hari tu kat rmh... separuh wallpaper separuh cat jer..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestnyer..X sabar gak nk ada rumah sendiri.. :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

ini sudah bagus...leh la blajar lps ni ye..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

wah..

rumah masuk 9 tahun tak cat !

ada can ni...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette