Friday, January 7

Earning tak gerak-gerak

Sedihnya hati nih bila tengok akaun nuffnang tak gerak-gerak dari hari tuh.,,,,,,emmmmm apa nak buat..nuffnang oh nuffnang!!!!! keciwa sungguh hati ini.........






29 comments:

azryNaiN said...

same la kite..
ain punye pon dri bln lepas stay mcmtue je.mrajok brag kali..
hehhe

sahromnasrudin said...

same la kite..apepun, sy folo blog ini..kenal dari ati masrif...

JaSSNaNi said...

uwaaaaaaaaaa.. sama la kita pun.. huhuhu...

jom lunch jom.. tak tau nak makan ape ni.. hihi.. cam kenyang lagi.. tapi tak tentu gak perut ni.. kang kul 3 ke 4 ke.. mula pusing 360 darjah.. huhu

My MiRa said...

huhuuhuh sabar ye...nanti lama2 naik la tu....:)

salam kenal

CIK TOM said...

sbr ye..maybe sat lg dpt la tue yg baru..xpun lg senang anta la ticket pertanyaan kt pihak nuffnang..

isya said...

takya la risau noor, bkn noor sorang.. isya pun sama.. hehehe

sarah-najwan said...

yg akak pom ada satu..yg friso tu..

yg lainnnya $$$ naik tapi ctr bonus xde...huhu

noor said...

azry> sabar jerlah kan nk kena pujuk kot

shahrom> slm kenal juga..nmpk gayanya kita kena usaha lbh lah

nani> mana x belon bdn kita asik lpr jer..nuffnang bg lah duit lebih sket kitaorg nk mkn huwaaaaaaaaaaaaaaaaa

mira> salam kenal juga...kena byk sbr ngan nuffnang nih huhuhuhu

Ati Masrif said...

uuhh....

sama lah kita!

noor said...

cik tom> kena antar yer nan akak try buat..tqvm cik tom..nk dpt byk gek cam cik tom hhuhuh

isya> nasib kita serupa..jom tulis srt layang nk...?

kak sarah> biarlah lama nuffnang menari2 kat blog kita byk sket dptkan kak...

ana said...

dh lama tak check...dgr kata klu nak banyak kena byk BW

@e_da said...

huhuuuu dulu aku pun bertahun 20 sen tak gerak2.. huhu

kak Erna said...

noor..sama la..tah kenapa kan..takde iklan pun..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

sama la kita,,,huhuhuhuuhu..

dwaty said...

saya pon.....

whitecappuccino said...

sama jugak noor..tunggu gaji jer la

♥ LULU ♥ said...

sama la...
tak gerak pon..huhu
pening pale...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

nanti bik award ye...
http://mysweetworld-didie.blogspot.com/2011/01/best-follower-ka.html

PuanBee said...

bee follow awk yer!

Amy Syaquena said...

Sabar ye noor nanti ada la tue..


p/s:Hai baru hari nie amy dapat singgah blog kawan-kawan, sihat ke? thanks ye coz sudi singgah sinar raudah dan komen.. happy weekends..

mzhany said...

noor, uhukss sama la hany punye pun huhu

Amy Syaquena said...

Morning..

Tak update lagi erk tak pe nanti tengahri amy datang lagi ye!

JaSSNaNi said...

hai.. tak muncol2 hari ni.. BZzzz bangat ke? ke tak dapat bangun tido sebab layan AJL25 mlm tadi sampai lewat .. ehehehe..
what ever.. harap noor cepat2 apdet.. :)

puan nina said...

huhu..saye br nk blajo nuffnang2 nih..kite ade tag akak ea =)

deCrewz said...

Nuff tu boleh gerak.. Di kumpul dulu.. nnt sekali arung dia masukkan cuma cara pengiraan je yang buatkan org kadang2 pening ckit.. Kalau akak ada BE, insyaalh ada tu...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kita lagilah...
bila tukar template nuffnang tak pasang....

lama lepas tu baru pasang balik. Manalah nak dapat lebih...


huhu..

TiMmiE said...

meh nak tolong isi tabung sket. ^^

Alin said...

dah makan tahun pun ssh nak gerak...

skyjuice said...

aku punya pn earning dh dua hari asama je..selalu ada perubahan setiap hari..huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette