Friday, January 28

Takut dengan lipas

Tengah seronok tengok tb tiba-tiba terjengul jer satu makhluk nih lain tak bukan LIPAS. Ni gara-gara sembur ubat lipas tuh yang pakat kuar sumer. Rimas lemas lah tuh. Memang sangat-sangat tak suka dengan lipas. Benci betul dengan bau dia tuh. Semacam jer kan baunyer.

Bila waktu malam aiman selalunya dia akan tido lambat. Waktu tido dia dalam pukul 12 malam. Kadang kita dah rasa mengantuk sangat dah tapi dia masih aktif. Bila dia nampak jer kelibat lipas terus takut dan baring diam-diam kat sebelah aku. Masa tubaru pukul 10 malam. n'cik suami pulak tak der pegi ngeteh ngan school mate dia. Tinggal kami berdua ajer. Bagus gak ada lipas nih...aiman terus tido awal hihihi..


hah tau takuttttt..ibu pun takut bebenornya alahaiiiiii..



tido yer sayang..




16 comments:

sarah-najwan said...

mmg xsuke lipas..kotor..umsh akak pom ada gak..merayap je bila mlm2..

eT said...

xlena tido la tu takut lipas..hehe

kakngah said...

adief pun akut lipas. itu la modal aku kalau dia duk main air dlm toilet
kehkehkeh!!!
mujarab!

miz ruha said...

thanks kak noor,,
hadiah da slmt sampai,,,
comel,,,
=)

kakyong said...

anak2 kakyong pun takut dgn lipas.. kalo nampak lipas jer terus sebut...

'baz baz...' ingatkan apa lah.. rupanya lipas.. ntah camno la lipas jadi baz @ buzz.... hehhehehe

whitecappuccino said...

cian aiman,,sebab lipas terpaksa tido awal hehe

noor said...

kak sarah camner nk bg ilang ek..nor dh puas tp xberjaya gek

@e_da said...

aiman sekapal ngan uncle ajoy.. uncle ajoy bila ngan lipas leh terangkat kaki diri atas kerusi..hehehhe

noor said...

et> terus tido takuttt hihihih

noor said...

kakngah sama ngan aku kalau nk srh kuar cpt ckp ada cicak..tp xbgs ek tkt2kan bdk hihih

noor said...

miz ruha > tq dear

noor said...

kak yong..hahahaha sdp tuh bunyi bazzzz

noor said...

cik noor> kadang2 bgs gak sbb slalu sgt tido lwt. nor dh ngantuk tp dia cergas jer

noor said...

ida> hahahaha lawaklah ajoy sampai t'angkat kaki weiii

puanbee said...

anak bee npk lipas mcm npk emas din tangkap belai2 nyer..nasib tak do lipas kat rumah nih!

east said...

adif pun takut lipas gek..nampak lipas dia akan cakap.."takut lipas,takut lipas"...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette