Tuesday, January 4

Oh keretaku....2

Alhamdulillah kete aku dah ok..baru tadi n'cik suami datang opis hantar kunci. Jap lagi aku nak gi amik kete aku. tima kasih abang pomen yang baik hati tolong siapkan cepat. Syukur satu jer problem buatnya banyak pengsan nak bayor. Harap sangat janganlah rosak benda yang sama lagi. Kasihanilah hamba....



15 comments:

Amy Syaquena said...

alhamdulillah hope lepas nie x buat hal lagi..kena belai dia lebih-lebih tue baru dia x merajuk dengan tuanya he3..

p/s : dont worry blog nie dah ada dalam list amy..tunguuuu!!!

noor said...

harap cam tulah amy..
tqvm amy

gadisBunga said...

kene belai selalu kereta tu. dia ada jiwa gak. hihi~

yeay! dividen asb boleh share dgn kete sekarang!

whitecappuccino said...

biasala noor..pakai keta mcm tu la..kalo tak der mati kutu!

JaSSNaNi said...

yeah yeah.. kete dah siap.. yeahh (loncat tinggi2 ikut noor) ahahaha.. :P

alhamdullillah.. selesai masalah tuk hari esok.. sbb hari ni masalah membayor la.. kan kan..

tu la waja ooo waja.. kau idaman hati ku jua.. kau la kesayanganku.. (hari2 tiup kat dia.. sure lepas ni dia manje2)

JaSSNaNi said...

psssttt.. kena bape rat?

JaSSNaNi said...

re:

ooo sama la kita.. waja biasa gak.. wane grey.. :) ehehehhe..
noor wane ape lak?

cewaahhh.. saja nak amik tau pasal kete je.. tak de apa2 pun.. kan kan kan.. :)

noor said...

nani samalah color grey ntah2 sama thn nih hihihi
adoii kena gak ler 500 gaji udah ler lambat huhuhu

noor said...

GB kena kongsi waaaaaaaaaaaaaa
dpt dividen pun sikit tak cukup nak bayar huhuhu

Yasminhamid said...

itula penyakit pakai keta kan???nak wat cam ner? sabar je la..

JaSSNaNi said...

noor.. 500 rat kena ye.. lebih kurang la.. ari tu nani kena 480.. dah le tiba2 mati tepi jalan.. dok nunggu mekanik wat tu dekat 2 jam.. punah ranah harapan ari tu kuar duit kedabak terus.. padahal nak pegi somewhere.. (lupa mana dah)... ape pun sampai skrg ni alhamdullillah.. ok je dia.. sebab ari2 kena tiup.. ekekek..

Gieyana said...

dh sihat dh keta yer..hopefully pas nie x wt hal dh kan..kalau idak sure pengsan..

azieazah said...

Salam NOOR. Kak Azie membalas kunjungan. Terimakasih banyak, sudi nak berkenal...

*diera* said...

yeay kereta dah sihat.. heheheh eh psl bidadari tadi leh emel ke sms ke.. ok...

puan nina said...

wah..manyak nye kene..huhu..nasib baik cepat dia repair kn..

psst : kite tag sis contest ni ye..harap sudi join =)

http://yeppeogirl87.blogspot.com/2011/01/contest-jelingan-manja.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette