Monday, January 24

Mencari idea untuk dekorasi rumah

Salam semua..dah breakfast...? Alhamdulillah kita semua dapat menikmati kehidupan yang indah di hari isnin ini. Moga hari ini menjadi lebih baik dari hari-hari yang lalu..
Dimana yer kalau kita nak dapatkan idea-idea untuk dekorasi rumah selain dari majalah-majalah yang sedia ada. Selalunya saya melihat dalam majalah-majalah dekorasi macam Anjung seri. Impiana, Laman, Dapur, Seni hias..Suka tengok sambil berangan-angan dapat macam dalam gambar...

9 comments:

*diera* said...

wahh kita berada dalam mood yang sama.. huhuhu sy suka menggugel aja..
tgk dalam forum banyak... hehehhe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

kakD slalu gak p tngk kat umah2 contoh...kdg2 lepa buat cantek jg....mcm yg noor komen kat N3 ni...
http://mysweetworld-didie.blogspot.com/2011/01/wow.html

JaSSNaNi said...

oooo.. ye la kan.. kadang2 bila tengok umah lain tu cantek mantek semua.. teringin gak nak rumah macam tu.. tapi tak pandai nak bertata rias pun.. rumah sendiri ni pun hasil ilham en.asben je.. :D hihi..

betul kata kakD.. dia tengok kat rumah contoh.. nani pun suka gi rumah contoh.. sebab tengok diorang susun hias perabot :D eheh..

dah makan noor? nani hari ni kena diet sket.. makan sayur.. :) badan dah makin bulat.. nanti silap2 terbang mcm belon.. :D kekeke.. :P

ainnoraini said...

dulu2 masa nk besarkan sikit rmh tu..segala majalah kak beli...nak buat contoh....ok la jugak boleh la dibuat contoh...

azieazah said...

Seronok kan bila berangan ada rumah besar, perabot mahal, ada kolam renang bleh swimming tiap hari, ada laman bleh gardening, ada keta besar leh merempit menunjuk... hehehehe

tapi bila tengok kat drama tu, depa tu takda masa pun nak swimming apa lagi nak gardening.

Lain orang lain pula cara. Tapi semua orang suka ada rumah besar.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Seronoknye bila ada rumah sendiri..
Bebas nk deko2..

noor said...

diera> bleh tau tak forum apa sng nor nk terjah hihihi

kak D> bgs idea tuh g tgk umah contoh lg sng ek depan2 leh tgk

nani> untung ko dpt asben yg pandai deko2 nih

kak ain> sanggup kita kan bli majalah sbb nk cntikkan umh nor tgk kt opis jer xbli pun hihihi

kak azie> btl tuh tgk diaorg xsempat pun nk nikmati umh diaorg kan..cuma bsr nmpk gah je ler kan

lily> tulah yg semua org idam idam kan..xper nanti kita plak kan

Ati Masrif said...

salam noor,

terima kasih yer

@e_da said...

kena round2 kedai2 deco tu nor....hihi nanti mesti meletop umah.. hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette