Monday, December 27

MAJLIS HARI JADI TEMA WONDERPETS

Dua tiga hari aku tak dapat nak update blog dengan berblog walking..last week aku agak busy sikit dengan kerja-kerja opis. ..nak siapkan SKT, nak siapkan anual report,...sambil-sambil tu aku curi-curi jugak masa buat preparation untuk besday aiman. Last week kan besday aiman yang ke 2 tahun (23.12.2010). Tahun ni kami celebrated besday aiman kat kampung n'cik suami. Preparation agak kelam kabut sikit sebab semuanya buat last minit seminggu lagi nak celebrated. Aku dan n'cik suami pilih tema party untuk aiman 'wonderpets'...aiman suka sangat tengok katun nih..aku pun suka dengan lagu wonderpets tuh weeeeeeeeeee!!!!...



goodies bag untuk yang datang



segala jajan aku bungkus dalam nih pastu aku letak tag




benda-benda yang aku letak dalam goodies bag...




last minit tak dapat nak tempah kek wonderpets..semua yang aku contact minggu nih tight schedule tak dapat nak buat..lagi pun order last minit huhuhuhuhu

.....nanti sambung siri 2.....



14 comments:

azzey said...

noor: cutenyer goodies tu...happy belated birthday utk Aiman...:)

norh said...

comelnya..

~ayu.oyie.yuna~ said...

comelnye..rajin mama aiman ;)

@e_da said...

ibu aiman kreatif.. cantik2 goodies tu

ainnoraini said...

comeynye goodies tu...
semoga aiman jadi anak yg soleh ye...

Yasminhamid said...

cantik jugak kek tu...walaupun bukan wonderpets.. happy belated birthday aiman..

noor said...

azzey > tq azzey

norh > tq yer

ayu > kalau last minit namanya xrajin ayu hihhihi..

ida > tq ida..

ain > tq ain..amin

noor said...

kak min > tq....cuma ada sedih sket jer xdpt kek wonderpets..

sha a.s said...

bestnye kak noor! rs nk jadik budak2 balik...ahaha

Nur Ezzat said...

waaa cute nye goody2..
mama adam kreatip lah!

happy birthday to adam ea!
semoga adam menjadi anak yang soleh..

Ya ALya said...

semuanya cute sangat.....happy belated beday aiman....

whitecappuccino said...

happy belated bday tuk aiman ya..anak akak pun bulan 12 jgk.. 24/12(Alisa-15 tahun) dan 27/12(Amira 16thun)

Ati Masrif said...

eh..nape komen smlm tak kuar yek

buat blk le..

HAPPY BIRTHDAY AIMAN!
nak gak door gift tu ^_^

east said...

goodies aiman ada lg x??nak 1...suke le..hahaha...(suke ati je mintak)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette