Tuesday, December 21

Tiru gaya abah

Sementara tunggu n'cik suami beli minyak yu yee kat 7e geli hati aku tengok gelagat aiman. Pantang abah keluar mesti dia take over tempat untuk drive la konon-kononnya.


mula-mula on kan radio dulu.....


turn right...turn left...


eksen jer ko yer aiman siap nak tukor gear bagai...nasib baik double gear tak sampai



siap bunyi vrooommm...vrooommmmmm





12 comments:

@e_da said...

sib baik kaki tak sampai.. kalau tak dah kemana aiman bawa ibu dia tu.. ehheheh pandai aiman drive ekkk

noor said...

bwk ke sogo g soping hahahaha....pastu jcard

Amy Syaquena said...

As'salam..

comelnya dia , ada gaya tue ..

p/s : jom tinggalkan detail diri di sini

http://sinarraudah.blogspot.com/2010/12/jomm-kongsi-detail-tentang-diri-anda.html

Ati Masrif said...

samlah dgn anak kita syahmi
semua dah pandai dan tahu dlm
kereta papanya

~ayu.oyie.yuna~ said...

Assalam ;)
Wahh..ada gaya la aiman..
cepat bawak mama gi shopping (",)

sha a.s said...

aloh....pandainye dier...

noor said...

amy> tq hihihi

kak ati> bdk2 mmg gitu yer kak

ayu> ibu suka sgt kalau soping hahahah

sha> sumer nk try

cikja said...

bby akak ea?
cutte la .. heheh

akak cek page sya yea. akak join segmen berkenalan tau kat page sy =)

whitecappuccino said...

Tak sabar2 dah aiman tu nak jdi driver mama dia..

Amy Syaquena said...

As'salam...

singgah melawat tuan rumah busy ke x update hari nie..

snf said...

alalal.comey nya baby..t bwk achik snf jenjalan bwk kete.hehehe

EiJa ZaQuaN said...

sama la ngan my son zaquan..pantang nmpk stereng..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette