Wednesday, December 1

Boling Cap Sadin

Aku ni nak kata selalu tak jugak main boling ni. Tapi last week aku g main boling kat satu tempat nih. Memang lawak.....korang penah jumpa tak tempat boling penajanya sardin..serius aku tak pernah jumpa..nilah tempatnya. Murah jer satu game rm2 hihiihhi....masuk kasut singgit so rm 3 murahkan....





16 comments:

haszuraidah ishak said...

wahh..memang murah sgt2 tu..me memang suka main bowling..

p/s : me dah letak ur blog under frens blog..my blog u tak letak lagi ek?

rieyana ynn said...

bowling cap sardine...ahaks...;d

AdiaLuze said...

Hikhikhik...Sardin pun sardin la...janji mampu nak jadi penaja kaaan...hikhikhik

Kat ne ni Noor? Teringin gak nak g...Murah giler la plak tuh...kalao area tpt sy, mau satu game dah 5-6 hinggit...Sewa kasut dah 2 hinggit...

ainnoraini said...

cap sardin pun ok gak...
bile nk baling bola tu baru la bersemangat sikit bile terpandang iklan kat depan tu...

@e_da said...

kat mana tu noor? nak try pegi gak la

Sharinginfoz said...

macam2 tempat diaorang letak iklan kan

kak long said...

hanya mereka yg sudi menaja....!
hahahah..!

~ayu.oyie.yuna~ said...

salam~
hehe..bestnye..murah..sardin pun sardin la..janji leh main ngan selesa..;)

sha a.s said...

hukk alohhh.....

Amy Syaquena said...

salam..

ha3..x boleh blah bowling cap sardin he3...

Cempaka R.Minta said...

hiii
asal keluar peluh ok

whitecappuccino said...
This comment has been removed by the author.
whitecappuccino said...

sekurang2nya ada jg yg nak taja kan? murah tu..kami pun suka men boling..

whitecappuccino said...

sekurang2nya ada jg yg nak taja kan? murah tu..kami pun suka men boling..

whitecappuccino said...

noor..sila amik award kat entri akak..

sarah-najwan said...

salam kenal...

akak kalu main boling..cap longkang..hihi

p/s; kuantan kat IM15...dok kuantan jugak ke?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette