Wednesday, December 29

TEMA BIRTHDAY WONDERPETS

Syukur alhamdulillah majlis untuk aiman berjalan dengan lancar. Majlis dimulakan dengan bacaan doa selamat yang dipimpin oleh ayah mertuaku. Lepas abis baca doa semua tiba turn acara potong kek pulak. Disebabkan preparation yang last minit aku terlupa sesuatu...pisau kek..alahai naperlah boleh lupa. Nak gi kedai cari memang dah tak sempat. Maka terpaksalah guna pisau yang ada kat dapur..Aku nak ucapkan terima kasih untuk semua yang datang hari tu..next year tak tau lagi nak sambut besday aiman kat mana dan tema apa.....kena tengok dulu apa yang dia suka..




besday boy




family aku tengah menikmati juadah

mak mertuaku berbaju biru


santai habis ini family.....


....musical chairs diiringi dengan lagu wonderpets...


10 comments:

~ayu.oyie.yuna~ said...

comel la mama n papa pun pakai cam wonderpet jugak..
linny,tuck & ming ming juge....hehe

noor said...

tq ayu..
wonderpets datang membantu

@e_da said...

mana ko dapat kain wonderpets tu.. wahh ibu n abah aiman yg posing tu.. heheh.. meriah besday aiman... best sedara mara dpt berkumpul

noor said...

ida> buat sdiri payah nak cr
xder jual..

sha a.s said...

sempoi habis la...best!

Ati Masrif said...

sportingnya mak bapa pakai
baju tu ...hihi
nak pinjam boleh...

whitecappuccino said...

wah2! papa mama dia pun jadi wonderpet!

CIK TOM said...

comel aiman...

ur wlcm akak..tahniah dh berjaya buat tab menu :)

east said...

meriahnye...ibu wonderpets,,abah wonderpets..aiman wonderpets..

mamaqari said...

meriah sungguh bday aiman..
sporting btl la u all...idea yg best utk bday party ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette