Tuesday, December 28

PREPARATION FOR BIRTHDAY THEME

Acara untuk besday aiman bermula pukul 3 petang. Jadi kerja-kerja menggantung, menampal, menyusun aku wat dalam kul 12 tengahari sebelum tetamu datang. Jemputan aku hanya jiran-jiran sekitar kawasan rumah mak mertua ajer. Aku ngan n'cik suami decided buat kat luar rumah. happening sikit kan kat luar...hidangan secara buffet...



tuuu dia...surprise banner tuk aiman special dari untie ida & uncle ajoy & cute little boy mika...thank you very much my best frenz......seingat aku ni gambar aiman masa pegi wedding Bienda hari tuh. Pandai wat surprise yer diam-diam..tak mintak pun gambar aiman dari aku hihihihi.. aku ngan n'cik suami suka sangat-sangat...lawakan pandai hubby dia buatkan tuk aiman. apa yang penting...."wonderpets.....wonderpets"....Actually hubby ida memang business line printing. Sapa-sapa yang nak tempah tuh bleh ler melawat ke blog best frenz aku nih. Macam-macam dia buat and design pun lawa-lawa untuk kita buat pilihan. Boleh jugak untuk custom made..pasal harga kena tanya tuan punya badan pasal aku punya fully sponsor gitu....ngeh..ngeh..ngeh..


laksa penang & laksa kuah lemak


simple decorating ideas done by us




16 comments:

east said...

sgt suke..nak2 lg deco2 tu sume..kreatif amat kawan aku srg ni..

sha a.s said...

bestnye lahai.....rasa nk pls take one...ehehe

puan nina said...

cantiknye..mesti aiman suke..happy birthday aiman!

YanaNuar said...

wahhhh kreatif benar yek..macam2 ada..siap ngan banner,tag makanan bagai hihi..pape pun Happy Besday wat besday boy Afif Aiman..cun ler dapat wat besday party cenggini..leh ciplak idea kat sini nanti hihi

* mak Noor duk kat taman makhota aman jugak ea? sesenang nanti leh la kita jumpa =D

syira aka sepatu hijau said...

salam

indahnya jika ada yang tahu menghargai :D

~ayu.oyie.yuna~ said...

Assalamualaikum noor
wah,cun2..comell...sukee..
rajin mama aiman ni ;)

nanakimie said...

wah...rajin nya ibu aiman wat smua neh...terliur jew nengok makanan tu smua..hehee

CIK TOM said...

kreatif dan meriahnya celeb besday...rs nak join jgk..huhu

SSulieana said...

shomel2 nye deco tu sume...suke...hepi besday handsome boy!

isya said...

wahhh... birthday aiman ke??? hepi blated birthday aiman...

(lama tak jengah blog, ketinggalan bas sudah... ;p)

mamaqari said...

comelnyer deco tu..
happy bday buat aiman=)

whitecappuccino said...

bestnyer dpt dtg birthday aiman..deconyer hebat gitu..mesti aiman teruja bngat!

EiJa ZaQuaN said...

mmg cantik la banner b'day aiman tu..siap dengan temanya wonderpetz..n simple decorating tu pun menarik sgt..

@e_da said...

Noor ko mmg kreatif.. semuanya menarik sampaila bab makanan.. cantek2.. apa yang peting kerjasama.. wonderpets!!

qamaYaya said...

noor..saya tag awk utk berkenalan...jom ge "ada yang nak kenal ke??"

noor said...

tq sumer...
besday ala kampung hihihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette