Tuesday, December 14

sweet memory @ cameron highland


Seronok tak terkata bila n'cik suami kata nak ajak jalan-jalan gi Cameron Highland. Ni kali ke 2 aku ke Cameron dalam tahun ni. Aku suka suasananya yang sejuk nyaman jer rasanya. Kali ni pegi naik ikut Simpang Pulai pulak. Aku rasa jalannyer lebih selamat kalau nak dibandingkan dengan naik ikut Tapah...huh scary marry gitu..Nampak dekat sangat gaung.

Naik ikut Simpang Pulai nih banyak gek tempat yang boleh singgah sebelum sampai naik ke atas. kalau ikut tapah cam boring sket hihihihihi..tapi ada air terjun best gak. Percutian ke Cameron kali ni best tapi ada gak part yang tak berapa nak best. Jalan jem giler sebab cuti awal muharam ramai orang gi jugak huhuhu...dah ler kawasan berbukit nasib baik kete auto kalau manual lenguh gak kaki tuh..... emmm satu lagi barang mahal sikit ler aku rasa kalau nak dibandingkan yang aku pegi sebelum ni. Beli tetap beli tak kiralah mahal ke tak bukan selalu datang pun kan.....
Jom kita layan gambar plak jangan sampai muntah tau banyak gak nih hiihihihi...
Muka mula-mula sampai bari bangun tido

dah mula tunjuk taring



cakap pasal cameron jer mesti orang akan ingat nih..kalau bleh tanam kat umah gantung2 cam nih alangkah bestnyer lah...


susah nak amik gambar aiman asik melilau jer ke sana ke mari





menggedik jap kat pokok labu...







20 comments:

@e_da said...

nor bestnya.. aku nak g gak ngan family kali ni.. bagus aiman nak pakai cap n glove.. kalau mika jgn harap ler.. cantik2 gambo ko kat sana

noor said...

ida > xper nanti suh ajoy blanjer g sana hihihi..aiman ikut mood dia gek nk pakai

ainnoraini said...

seronoknye mesti nyaman jer udara kat sanekan.... 2 thn lepas bawak anak2 gi sane...

*bln aug hari tu ade pegi itu pun pasal keje...naik pas tu turun semula...

dwaty said...

tidak!!!! awat tak habaq nak ikut!!!
dah lama nak p.. tp takde org ajak pun...huhu

Amy Syaquena said...

As'salam..

handsome la anak teruna dia...

~ayu.oyie.yuna~ said...

Assalamualaikum noor ;)
Aiman comell..
Bestnye..bila pegi ni?

whitecappuccino said...

Comeynyer aiman!!.!

noor said...

ain..
bestkan kt sana.nor pun g masa keje yg dulunya sehari jer xpuas

noor said...

dwaty > alahai ciannya nanti g ek

noor said...

salam amy

tqvm....

noor said...

ayu & Sis WC tq2...

ayu g cuti muharam baru nih

Ati Masrif said...

last year gi lalu ikut tapah
mmg kecut perut bila time balik

nx time leh cuba simpang pulai tu yek
hensem hero kecik tu

mzhany said...

waa noor, beshnyer g cameron...hany dah lame tak pergi cameron nih...

sha a.s said...

k.noor : bestnyer....sha ni x tau bile nk g...mngidam la pulok...

btw, hero kecik tu encem....

Mira Hana said...

alahai..cumei la aiman..heeee....beshnye jenjalan..lame ta jalan2

Amy Syaquena said...

As'salam..

amy singgah sini , amboi tuan umah busy ye dengan holiday sampai bersawang rumah he3...

Alisya said...

seronoknya jalan2 cameron..makan strawberry..hehe

east said...

suke tgk aiman berglove bagai..smart gitu..

sha a.s said...

bestnyer!!! comel hero tu...

Cik Tom said...

seronoknye..teringin nak pergi sn jgk..comel la anak akak :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette